олиото го гледам продължава да катери.. което означава, че избързах със затварянето на лунитата..
олиото го гледам продължава да катери.. което означава, че избързах със затварянето на лунитата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
а стига , бря с това катерене ...............
имам 1 на щета , мъ жа чакам
http://![]()
аз пък направих добавка на късите вчера, но да видим колко ще се катери петрола и колко ще поскъпне канадеца.
Озито може би и то ще поскъпне покрай петрола ако продължи нагоре
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на мен ми се струва, че олиото достигна върхови стойности.. да се пускат от тук дълги озита и лунита е малко рисково..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
За малко не ми достигна лимита на дългите евро.долар и сега дебна да затворя ръчно, защото е ясно че
над 1.13900 няма да ходи.....или поне на мен така ми изглежда?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз мисля, че просто се опитва да разшири рейнджа малко нагоре.. дано ходи още нагоре де.. че имам големи сел-лимити на 1,1430-50
Ако отиде до 1.1430-50 мислиш ли, че там ще се спре? И каква сила ще го закара толкова високо?
Скептичен съм за еврото....нищо, че пускам дълги.![]()
звездоброец (08-04-2016)
звездоброец (08-04-2016)