БабоМеТцо, ти къде ги четеш тия данни, че аз 215 го видях на 2 места.
Или викаш твоята информационна агенция е независима![]()
БабоМеТцо, ти къде ги четеш тия данни, че аз 215 го видях на 2 места.
Или викаш твоята информационна агенция е независима![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (01-04-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (01-04-2016)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Спурет мени, т.к. не оправда прогнозите на анал-лизаторите и надхвърли референтните стойности, е неоправдано да се купуват долари.
В момента се чуди 200-пипов или само 150-пипов възходящ ден да направи
----------
И както обичам да казвам в такива моменти (пу, пу, пу да го не секна) - "И си е*а майката!"![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (01-04-2016)
БЛАГОДАРСКО БАБО МЕЦО !!!Почивка НА БАЛИ !!!
Обаче дано и кръста ми заРАБОТИ как требе!!!
Едно време в края на 80-те РЕДА хвърляше по 40 ТОНА
БАЛИ на ден. За една седмица искара цели 200 лефа.
След това ги испи на Слънчака за 3-4 дена
1,1111111111111111111111111111111111111111111111
Между другото докат напише горното РЕДА
изскара дълго от 1,13956 до 1,14256 или +30 още !!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (01-04-2016)
34 пипа прибрах и съм повече от доволен.................................................. .............
REDA (01-04-2016), Spekulanta (01-04-2016), D-12 (01-04-2016)
обаче и безработицата се е увеличила от 4,9% на 5% вероятно е курсо да не вземе посока.........
аз няма да пипам..........
REDA (01-04-2016), D-12 (01-04-2016), royal majesty (01-04-2016)
Мааафия, МАААААфия, Маааафияаааа ......
Изборите са манипулирани .....РЕДА е имал инсайД))
)
1.1447 или 1.1338 ? Аз не участвам
https://www.youtube.com/watch?v=lOLV9iOEXlo
REDA (01-04-2016), Spekulanta (01-04-2016)
royal majesty (01-04-2016), babaMETZA (01-04-2016), Murphy (01-04-2016), КинО (01-04-2016)