Хапиджампи на сичкото трейдер!!
Пазаря добре се е представил, макар че не зная какво е дрънкало бабето. Бех на друга вълна по това време. Търгувах с акции, и дори съм на далавера. Месеця се очартава около 20% доходоностност.
Ма първо кайвето.
Хапиджампи на сичкото трейдер!!
Пазаря добре се е представил, макар че не зная какво е дрънкало бабето. Бех на друга вълна по това време. Търгувах с акции, и дори съм на далавера. Месеця се очартава около 20% доходоностност.
Ма първо кайвето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (30-03-2016)
Рейдж, РЕЙДЖОВИЦА, обаче сме над КАКА 200 на дневна!!!То КУРекцията на рейнджа си е пак рейндж
РЕДА е пак на дълго от ранния сабахлин с
позиция без лимит,,,,
Написах като се сетих 1,13666.
ОХИ ЕВРО ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!
https://www.youtube.com/watch?v=HbqfTo8zFCM
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
royal majesty (30-03-2016), D-12 (30-03-2016)
Добре започва денят.Да видим как ще завърши1.1339 и евентуално 1.1450
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
КОСМИЧЕСКИЯ !!!
Де е чадото FSG ????
ОХИ ЕВРО ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ И !!!
https://www.youtube.com/watch?v=tmd98J8DjzA
Рейдж, РЕЙДЖОВИЦА, обаче сме над КАКА 200 на дневна!!!
РЕДА е пак на дълго от ранния сабахлин с
позиция без лимит,,,,
Написах като се сетих 1,13666.
А добро утро. Аз пък съм на контра текущо от 1.1303.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (30-03-2016), royal majesty (30-03-2016), КинО (30-03-2016), D-12 (30-03-2016), masta (30-03-2016)
REDA (30-03-2016)
REDA (30-03-2016)
Процедирането сочи нагоре. Но първа зона е (според субективно мнение) 1,1310-1,1318.
Туй 1,1323 отде се е взело, не знам, ама......
Доктор-Ът е дълго киви и ози срещу долар и дълго киви срещу евро......т.е. само зеленина![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"