Е то тва ниво ..... Се явява Магнитното ' ....
На Баба Меца ..... Зася и ДневнЕЕ бар ... Се рисува бая агресивен ....
Бе да дойде и Величеството в оДбора ....
И сме гА пРЕДгазили дъното)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (13-04-2016)
Всеки по своята колега.Аз обикновено в началото на тренд по големите давам някой и друг стоп.После е лесно.Днес се разминах и пак съм на печалба при еврото с една къса и една дълга.Ако бях продължил да търгувам след 13:00 ГМТ щях да давам.А рейнджа е злато
----------
Според мен търсиш ли 50+ пипа печалба при еврото,няма смисъл да се пада под часова графика![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко е златно за търгуване, стига да се хване цикъла на пазара.
РЕално 85-90% от времето са рейнджове и с малко опит и добри настройки на канали, бандове и т.н. може да се вади.
Проблема е, че роботите и те това правят и чистите пипове са на слип по 5-6 пипа.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
кви малки графики кви 5лефа От Н1 по надоле нема
нещо кабела се запъна и не ще да слиза та го купих![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Хуу де ....нъли сме Хорум (туй от ХоРеМаг....)...
Па вий си чатите по чАрвения тИлИфон....
а.к.а. .... Петолъчката ......
И закво скачахме пРЕДи 27 години ......
Ку пак ше има ограничен достъп до информация![]()
Прав си,защото съм се научил че всеки инструмент си има своя динамика и трябва да му влезнеш под кожатаРазлични настройки на една и съща стратегия.А от слипидж аз не мога да се оплача.Спред+комисион при еврото 1 пип,всичко останало си е мое
![]()
REDA (13-04-2016)
![]()
Ми кво да направя, че тука по обяд и към 16:00 форума /хоремага/ затваря
Поне на мене ми се скапва .... не знам за вас...
Затва си имам резервен каналТО тоз фоум все някой ден ще си иде....но фоума на БАБА МЕЦА ще е ВЕЧЕН
![]()
![]()
P.S. Скъсих еврака аз... за туй двойно връхче на м5... да видим дали ще пусне нещичко... на АБсата зоната![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Бабо Мецо ... РЕСПЕКТ ....![]()
Ми кво да направя, че тука по обяд и към 16:00 форума /хоремага/ затваря
Поне на мене ми се скапва .... не знам за вас...
Затва си имам резервен каналТО тоз фоум все някой ден ще си иде....но фоума на БАБА МЕЦА ще е ВЕЧЕН
![]()
![]()
P.S. Скъсих еврака аз... за туй двойно връхче на м5... да видим дали ще пусне нещичко... на АБсата зоната
За алтернативното МЯСТО ....
Ма нидей го бастисвай тО ХоРеМаг ....
Че нЕкой хора туй им е пРЕДхраната![]()
REDA (13-04-2016)
ми що не чака да се счупи 1,128 съпротивата на Н1 ,че чак тогава, ми така направо хард-джарт и готово
Заредих две отложени около 1,128 да изпробваме нови техники в старото корито![]()
Последна редакция от saxsten : 13-04-2016 на 22:01
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване