Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДизелЪТ едно време нЪли ги делеше ФОМКите ....
На малък и голям ..... ТО изляна малък
Да земем поне да се върнем под 1.139999
Да им е по-лесно на жълтурите)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (06-04-2016)
Видяхте ли я новата Тесличка, колко е сладичка.
Баче, я като по-запознат ме светни има ли акциз на електричките от щатско?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Къде си се разбързал. първата ше излезе от завода през 2018 и тва ако намери инвеститори Мъскът. Презентацията беше читава и 130 к автомобилчета капарира на зелено с по илядо доларес. Ма тва са 130 милки , а за завода му трябват къмто 3 милиардаА и още количката нямаше дисплей в кокпита неква автономна ши да и
ПП Ако я внасяш като кола ше има акциз. Ако мине като електроника , тогава само ДДС дължиш и никви мита и акцизи няма ...
248к коли продадени имаше за 48 часа.Къде си се разбързал. първата ше излезе от завода през 2018 и тва ако намери инвеститори Мъскът. Презентацията беше читава и 130 к автомобилчета капарира на зелено с по илядо доларес. Ма тва са 130 милки , а за завода му трябват къмто 3 милиардаА и още количката нямаше дисплей в кокпита неква автономна ши да и
ПП Ако я внасяш като кола ше има акциз. Ако мине като електроника , тогава само ДДС дължиш и никви мита и акцизи няма ...
Общо за 10 милиарда долата.
Ще чакам аз, да има 700км пробег или до 10м зареждане и станции навсякъде и тогава ще мисля за тролейче.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
babaMETZA (06-04-2016)
248к автомобилчета са КАПАРИРАНИ с по 1000$. Нали схващаш разликата? И , че тия 10 милиарда ше додат след като почне да ги продава. Дотогава търсим 3 милиарда за завода и презентацията на автомобил без контролно табло беше именно с тази цел![]()
КинО (06-04-2016)
Завода вероятно вече е почти готов.Дотогава търсим 3 милиарда за завода
Както и ония за батериите в Невада.
Да не мислиш, че тепърва сега почват да го строят???!!!
Не ми се верва да има въпреки, че не съм запознат.Баче, я като по-запознат ме светни има ли акциз на електричките от щатско?
Обаче за първите 200К има по 7 500 долара данъчна преференция.
Те и затова вчера хвърлиха напреде по 1000 кинта.)
Таз колица на 27 500$ си е направо на далавера.
То верно, че по американско колиците са доста
по-евтини, ама,,,,,)
Ний с Доктура напраИхме ривърс енджиниъринг ....Къде си се разбързал. първата ше излезе от завода през 2018 и тва ако намери инвеститори Мъскът. Презентацията беше читава и 130 к автомобилчета капарира на зелено с по илядо доларес. Ма тва са 130 милки , а за завода му трябват къмто 3 милиардаА и още количката нямаше дисплей в кокпита неква автономна ши да и
Кумулатори ... Бат Георги от Пз ше уРЕДи ...
Софтуеър от Замунда .....
Ся търсим някой от Перник за винкелите и тенекето ....
Аааа и Газов инжекцион за секи случай ....
Капаро .... 22000 леа ... Хвърлят се на наш човек дет минава да ги събира)
)
wannabe (06-04-2016), INedelchev (06-04-2016), L1914 (06-04-2016)
Не е. Тепърва ще се строи.Виж завода за батериите май е готов.Завода вероятно вече е почти готов.
Както и ония за батериите в Невада.
Да не мислиш, че тепърва сега почват да го строят???!!!
Не ми се верва да има въпреки, че не съм запознат.
Обаче за първите 200К има по 7 500 долара данъчна преференция.
Те и затова вчера хвърлиха напреде по 1000 кинта.)
Таз колица на 27 500$ си е направо на далавера.
То верно, че по американско колиците са доста
по-евтини, ама,,,,,)
![]()
КинО (06-04-2016)