От оранжериите жената няма време за вечери![]()
п.п. Пробвай товаНа мен повече ми харесва от кашмира
![]()
От оранжериите жената няма време за вечери![]()
п.п. Пробвай товаНа мен повече ми харесва от кашмира
![]()
kypa (27-08-2016)
Ще пробвам , но едва ли ще има голяма разлика.
Да не е много силен?
Че аз търся естествен ефект а не като гипсирана
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-08-2016)
Точно и аз това търсех - въобще не слепва косата, а и не виждаш ли че фиксацията му е 3
хихииии к'ва приказка подхванахме...... точно като за форекс форум
![]()
kypa (27-08-2016)
Еми за фиксирани........спредове си говорим. Какво не е по темата?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-08-2016)
Левскарино, какви са тез работи от тебе брятез флакони пидразите се мажат с тях
за нас има туй: http://mashinkipodstrigvane.blog.bg/...-100-1740M.jpg
![]()
kypa (27-08-2016)
Последна редакция от Eli2356 : 14-03-2016 на 00:57
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (27-08-2016)
Аз лично видя ли че имам някаква печалба продавам веднага,че от много чакане за по-големи печалби след това боли глава.
kypa (27-08-2016)
е хубаво печалбата да е е съобразена с нещо защото ако затваряш на някаква печалба, след това един стоп да не вземе да ти изяде няколко печалби, че така не е хубаво![]()
![]()
nikolay_diankov_1982 (14-03-2016), Eli2356 (14-03-2016), kypa (27-08-2016)
И сега... като пусна такава тема, ти измисли ли си някаква стратегия?Имате ли собствена форекс стратегия? Ако още не, то е време да помислите в тази насока. Ето няколко първоначални съвети:
1. Изберете подходящ период за търгуване, който пасва на вашия стил.
2. Потърсете подходящи инструменти за търговия.
3. Подбирайте точно точките за вход и изход, избягвайки фалшивите сигнали.
Успех!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (27-08-2016)