ИНДИКАТОР - Nitro-version-5.00
http://megatrend**.com/
----------
Намирам го за много полезен индикатор
ИНДИКАТОР - Nitro-version-5.00
http://megatrend**.com/
----------
Намирам го за много полезен индикатор
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
masta (19-04-2016)
В зависимост от настройките, може и да лъжат данните pluto. Затова и питам как точно могат да се иползва този индикатор в практиката и въобще трябва ли да свързвам широкоекранен телевизор, за да мога нещо да видя от графиката. Много претрупано ми се стори на мен и ги изтрих. Дали лъжат или не, не знам.
така са претрупани ,понеже са няколко инстумента . на другите телевизори са нормални . тук са събрани в единия ...В зависимост от настройките, може и да лъжат данните pluto. Затова и питам как точно могат да се иползва този индикатор в практиката и въобще трябва ли да свързвам широкоекранен телевизор, за да мога нещо да видя от графиката. Много претрупано ми се стори на мен и ги изтрих. Дали лъжат или не, не знам.
в общи минии са дигитален вид на МА , МАКД и ей тиа пулзящи средни ..........мъ кво ли ти разбирам язе от таа модерна техника . на мене ми дай паус и милиметрова 'артия
и в края на краищата ко ти казва.....кога да купиш и кога да продадеш?.....или само свети и шари телевизора........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кой каква система ползва. за мен е шарения ...........ако ползваш МА даже е по -добре да си тича чартъата по графиката .играе съпротива/ подктепа
постоянно споменавам , че съм спрял всичкото индик и сичко на ръка .......
masta (19-04-2016)
и аз индикатори нямам,ама да попитам все пак ......то пусто любопитство.........
показва ти стойностите на няколко различни идикатора, във вид на цифри, а не като линии.
Дали ще купиш според тези стойности Е лично решение. Все пак ако ти се занимава пробвай на тестер за няколко години дали статистически си на загуба или на печалба