Не само. Като цяло всички сайтове на държавната ни администрация работят най-добре с експлорера.
На другите току някой бутон зачезне, или подравняване или шрифт заминат в "грешната" посока.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ми той и дедо ти ти е казвал, че абака е върха на професионализма сред калкулаторите, ма ти си взе компутур ХР. Не ли?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
виж сега ако бях малко дете или вдетинен дядко като тебе бих си поиграл на "пипикоки" с новите и модерни операционни с-ми но за съжаление нямам нито свободно време нито свободни валенции за това
б. а. Пипикоки е една детска игричка при която малкото детенце се изпикава в горещата прах на пътя и после го обикаля с пръсче за да си направи кофичка![]()
Като си го мерят дедовците (виндовса) най-добре да мълчим де, ама само да кажа, че и седмицата важи, не рулира чак като ХР, но...виж сега ако бях малко дете или вдетинен дядко като тебе бих си поиграл на "пипикоки" с новите и модерни операционни с-ми но за съжаление нямам нито свободно време нито свободни валенции за това
б. а. Пипикоки е една детска игричка при която малкото детенце се изпикава в горещата прах на пътя и после го обикаля с пръсче за да си направи кофичка
wannabe (24-12-2016)
иска да се ъпгрейтва свинята което е досадно пък и рекламките са повече и тн
Една опер с-ма дето ще ми казва какво да правя че и акъл ще се мъчи да ми дава директно заминава за боклука
За човек, който с тва си вади хляба е странно да не знае, че апдейтите може да бъдат забранени![]()
що пък реши че го не знае
знае го и даже човека си има инсталационно дискче където 7 цата е ъпгрейтана до необходимото и след това ъпгрейтите и са забранени
и кво,с какво този скопен вариант трябва да е по добър от ХР
Стига сме се яли наборе.Весели празници пожелавам!
Догодина пак ща почвам
![]()
saxsten (24-12-2016)
wannabe (24-12-2016)