The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
1,71429 основната къса с добавки на седмична...две години по тренда почти
Trust Me, I'm an "Engineer"
Ц, buy limit-a на 1.4247 не се е задействал![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
prodi (22-02-2016)
Браво, значи не бързаш особено. А аз още с отварянето едната къса на паунд/ози на 28$ печалба, но лимита за 1 спред не се е взел и аз с тоя спам тук и ръчно не затворих... сега е наполовина вече. 3 по-дребни са се взели с отварянето, но лимитите им бяха доста по-нависоко.И разни други има, които можеше да затворя и да отворя наново от по-високо...
Последна редакция от Eli2356 : 22-02-2016 на 00:25
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Дам, но... ако слезне надолу ще се заключатЗа сега като гледам тенденцията е да запълват гапь
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Странно - и аз само това правя засега. Друг път да не ме разсейвате толкова - покрай чуждите проблеми си изпуснах моите.... Сега поне едно медалче (може и бронзово) за благородство и отдаденост на форума трябва да ми дадете. ...
То не беше зле сега да се заключат преди пълненето на гапа, ама ти си знаеш... Мисля, че тепърва поне едно слизане до 1,42 ще има така или иначе.
Ам... аз не ги пипам, когато е трябвало съм си направил аритметиките и чакам капаните да щракатТози същия капан, в петък не се отвори на магия, сега пак не се отваря, та малко ме е яд за петък да си призная
![]()
Но какво да правиш, пазар
Днес не взимаш, утре даваш
![]()
![]()
![]()
Мен и двата пъти щеше да ме е яд - не е приятно да гледаш как на косъм изпускаш нещо. Но както казваш - пазар, не винаги до пип може да изчислим...