Пък да не говорим Колко лекари вече превърнаха професията си в Бизнес...
Хуманитарното отдавна го няма
Пък да не говорим Колко лекари вече превърнаха професията си в Бизнес...
Хуманитарното отдавна го няма
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То да е бизнес, да са добре платени, но да те лекуват, а не просто да ти вземат едни пари и нищо насреща - това е големия проблем, че само касичка стана здравеопазването, а грижата за здравето я няма.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (01-10-2018)
И по соцът май не е било твърде различно. Една значителна част предимно чакат да им свърши смяната без кой знае какъв интерес към присъстващите без бели престилки в близкото пространство. Проблема със скъпите и неработещи лекарства може би само да не е съществувал. Дето сега май доста широко разпространен.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
КНСБ: Бизнесът няма къде да ходи, ще вдига заплатите
Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/ikonomika/knsb-...ews630791.html
За момента не гори от желание да вдига заплатите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (6), kypa (04-10-2018)
Ще ги вдигнат те. На 10% инфлация няма никакъв проблем да ги вдигнат с 3-5%.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Важното е да има действие и противодействиеНе знам какви са официалните данни за инфлацията, но често едина промяна по данък мпс или нещо от сорта ти изяжда процентите лесно.
Нерегистриран (2), kypa (04-10-2018)
Когато преките чуждестранни инвестиции се сринат 10 пъти за 10 години, българина не го очаква нищо добро............е, па нема как да се храним само от усвояване на еврофондове............................
https://enterprise.bg/blog-news/investicii-bulgaria-9/
kypa (04-10-2018)
абе то няма лошо да ги вдигне, ама 80% от работоспособните са некадърни. Няма производителност, няма дисциплина, няма отговорност ..... въобще, много е страшно с работната ръка. Щом на мен ми звънят стари работодатели да ме питат, дали не си търся по-добре платена работаКНСБ: Бизнесът няма къде да ходи, ще вдига заплатите
Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/ikonomika/knsb-...ews630791.html
За момента не гори от желание да вдига заплатите.....
Безплатен обяд няма!
И как да са кадърни като са на пенсионна и предпенсионна възраст........... от аутокад ли рабира, чужди езици ли знае, ........... младите са некъде по чужбина..........това дето е останало в БГ, не го вълнува особено какво ще работи и колко ще взима.........
kypa (04-10-2018)
Така е, но за това са си виновни работодателите,нямат контрол върху работния процес,не го оптимизират,нямат стимули за кадърните и съвестни служители,като цяло искат работата сама да си върви и разчитат на управители и началници,които обаче се вълнуват само от собствения си интерес,и не ги е еня нито за интересите на работниците нито за интересите на шефа им.абе то няма лошо да ги вдигне, ама 80% от работоспособните са некадърни. Няма производителност, няма дисциплина, няма отговорност ..... въобще, много е страшно с работната ръка. Щом на мен ми звънят стари работодатели да ме питат, дали не си търся по-добре платена работа.....
kypa (04-10-2018)