• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Доходи и минимална работна заплата /МРЗ/ в България, Част 20

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Доходи и минимална работна заплата /МРЗ/ в България, Част 20

Затворена тема
    Страница 321 от 567 ПървиПърви Предишно ... 221 271 311 319 320 321 322 323 331 371 421 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 3 201 до 3 210 от общо 5669
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 19-01-2017 12:32 #3201 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      bombe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      bombe не е на линия
      Главен дилър
      Riang

Моля, изберете категория: - Откажи
      bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите Аватара на bombe
      Начислени плащания
      918.32 USD
      Благодарности
      1 406
      Благодарили са му 3 541 Пъти в
      1 470 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от pablo Виж мнението
      Тези мисли дето ти се навяват са на 100% грешни
      Въпросната таблица за пореден път показва че труда в България е не до оценен
      Приемам, че не си на държавна работа.
      Обаче таблицата не доказва нищо такова. Таблицата доставя половината информация на това, което аз твърдя. Като вземеш и другата половина, ще видиш, че минималната работна заплата отговаря точно на средната производителност. Друга държава, с която хората спекулират е Румъния. Там минималната РЗ е 218евро , а средната им производителност е с около 10% по-висока от нашата Ако имаш да кажеш нещо конкретно по темата, ще ми е интересно.
      Последна редакция от bombe : 19-01-2017 на 12:43
      Благодарности  

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

2. Следният потребител изказва благодарност на bombe за полезния пост:

toranagasan (19-01-2017)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 19-01-2017 12:38 #3202 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      Благодарили са му 8 271 Пъти в
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от bombe Виж мнението
      Обаче таблицата не доказва нищо такова. Таблицата доставя половината информация на това, което аз твърдя. Като вземеш и другата половина, ще видиш, че минималната работна заплата отговаря точно на средната производителност. Друга държава, с която хората спекулират е Румъния. Там минималната РЗ е 218евро , а средната им производителност е с около 10% по-висока от нашата Ако имаш да кажеш нещо конкретно по темата, ще ми е интересно.
      И ако още веднъж сложиш тия светещи лампички, или ще спра да си говоря с теб или ще ти драсна точно колко пари съм дал последната година за костюм (един, който не нося) и ризи (много, които нося всеки ден) от марката Hugo Boss. Надявам се това да ти покаже колко съм интелигентен.
      Eхххх, пък аз пазаря от Парушев и Лазарини, а миналата седмица си взех обувки от Дайхман Това сега ме показва като нискоинтелигентен ли ?

Котенок -> https://postimg.org/image/j7lntin6z/
      Благодарности  

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

5. 19-01-2017 12:41 #3203 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Аз откъде да съм сигурен, че толкова добре го разгадаваш. Дай някакви доказателства.
      И за високия доход имам някакви съмнения - дай някакви доказателства.

Относно облеклото - да кажем, че съм достатъчно независим за да мога да си позволя да се обличам както на мен ми харесва, а не така както някои като тебе си мислят, че трябва да съм облечен.

Нямам представа колко струва един костюм, който ти явно си си купил, но мога да отбележа, че ако искаш да имаш само едно от кожените якета които аз имам ще се наложи поне месец и половина да не купуваш нищо друго, щото струва малко повече от 2.5 МРЗ (от новата МРЗ, да поясня). Ако си купиш и едни обувки от тези, които аз си купувам и отиде на два месеца глад.

НИКОГА не съм твърдял, че съм умен, ама НИКОГА!
      Позьор
      Много добре, Минков
      Радвам се, че тук има хора, които оценят и по-добрите неща в живота

Благодарности  

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

6. 19-01-2017 12:50 #3204 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pablo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pablo не е на линия
      Централна банка
      Licik

pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите Аватара на pablo
      Град
      Ловеч
      Начислени плащания
      12,033.30 USD
      Благодарности
      16 933
      Благодарили са му 29 727 Пъти в
      9 587 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X

От 1 януари 2017г в Румъния МРЗ става 620лв, а в края на годината-800 лв
      https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...Dqo0bbVfb0cRxg
      Струва ми се имаш стара информация за доходите в Румъния.
      По твоята сметка вероятно доходите в България трябва да са само с 10% по ниски от тези в Румъния???

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

7. 19-01-2017 12:57 #3205 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      bombe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      bombe не е на линия
      Главен дилър
      Riang

bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите bombe е отвъд представите Аватара на bombe
      Начислени плащания
      918.32 USD
      Благодарности
      1 406
      1 470 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X

От 1 януари 2017г в Румъния МРЗ става 620лв, а в края на годината-800 лв
      https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...Dqo0bbVfb0cRxg
      Струва ми се имаш стара информация за доходите в Румъния.
      По твоята сметка вероятно доходите в България трябва да са само с 10% по ниски от тези в Румъния???
      Pablo, данните са на МВФ за 2016 - пише го отгоре. По разбираеми причини нямам по-нови данни И отново казвам, че МРЗ е съизмерима с БВП на човек, ако сложиш в сметката данъчната политика!!! Мога да ти го разпиша с коефициенти, но не мисля, че е необходимо!

П.П.
      Това не означава, че според мен не трябва да се повишават доходите. Напротив! Но начинът не е чрез повишаване на МРЗ, защото това ще доведе до увеличаване на безработицата (бизнесът няма да иска да наема нови хора). Начинът е чрез стимулиране на икономиката и износа с цел повишаване на БВП.
      Последна редакция от bombe : 19-01-2017 на 13:03
      Благодарности  

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

8. Следните 2 потребители изказват благодарности на bombe за полезния пост:

КинО (19-01-2017), toranagasan (19-01-2017)

9. 19-01-2017 13:08 #3206 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pablo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pablo не е на линия
      Централна банка
      Licik

pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите Аватара на pablo
      Град
      Ловеч
      Начислени плащания
      12,033.30 USD
      Благодарности
      16 933
      Благодарили са му 29 727 Пъти в
      9 587 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Pablo, данните са на МВФ за 2016 - пише го отгоре. По разбираеми причини нямам по-нови данни И отново казвам, че МРЗ е съизмерима с БВП на човек, ако сложиш в сметката данъчната политика!!! Мога да ти го разпиша с коефициенти, но не мисля, че е необходимо!

П.П.
      Това не означава, че според мен не трябва да се повишават доходите. Напротив! Но начинът не е чрез повишаване на МРЗ, защото това ще доведе до увеличаване на безработицата (бизнесът няма да иска да наема нови хора). Начинът е чрез стимулиране на икономиката и износа с цел повишаване на БВП.
      Аз ти давам данни за 2017 г.
      218 евро е била МРЗ в Румъния през 2015 не през 2016
      Моля те ползвай гуглето, че пишеш някакви свободни съчинения...
      Видимо не си запознат но имаш желание да спориш

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

10. 19-01-2017 13:14 #3207 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      wannabe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      wannabe не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите Аватара на wannabe
      Начислени плащания
      3,116.59 USD
      Благодарности
      3 192
      Благодарили са му 9 209 Пъти в
      5 190 Поста
      Като съм умствен инвалид защо така добре разгадавам форекса и се радвам на висок доход???
      Защо не си осъзнал нуждата от официално облекло???
      Дали си толкова умен колкото ти се иска???
      Това са твои твърдения. Ние досега доказателство не сме видели тук.

Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

11. 19-01-2017 13:15 #3208 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X

П.П.
      И чрез това също, че да можем да ходим в Европа спокойно, както нормалните европейци
      Нормалните с образование и квалификация, и доход от 50к€+ на година.
      Тези с ниска квалификация навсякъде са зле.

Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

12. 19-01-2017 13:17 #3209 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      wannabe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      wannabe не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите Аватара на wannabe
      Начислени плащания
      3,116.59 USD
      Благодарности
      3 192
      Благодарили са му 9 209 Пъти в
      5 190 Поста
      Цитирай Първоначално написано от Oleg Виж мнението
      Eхххх, пък аз пазаря от Парушев и Лазарини, а миналата седмица си взех обувки от Дайхман Това сега ме показва като нискоинтелигентен ли ?
      Абсолютно ...

Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

13. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    14. 19-01-2017 13:19 #3210 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      bombe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      bombe не е на линия
      Главен дилър
      Riang

Начислени плащания
      918.32 USD
      Благодарности
      1 406
      1 470 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X

Дай тогава БВП-то за 2017?

218 евро е била МРЗ в Румъния през 2015 не през 2016
      Приемам, че е била 270 евро за 2016. Това не променя моята теза, нито мойте доказателства.

Моля те ползвай гуглето, че пишеш някакви свободни съчинения...
      Видимо не си запознат но имаш желание да спориш
      Гугъла го ползвам доста.
      Свободни съчинения пиша рядко
      Не е нужно да съм запознат. Влизам в час бързо. Така направих и сега. Тезата ми е вярна и МАТЕМАТИЧЕСКИ доказуема Изхожда от основен икономически принцип на капитализма.
      И грешиш - вече нямам никакво желание да споря.

Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

15. Следният потребител изказва благодарност на bombe за полезния пост:

toranagasan (19-01-2017)

Затворена тема
    Страница 321 от 567 ПървиПърви Предишно ... 221 271 311 319 320 321 322 323 331 371 421 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти