Е те туй с лобитата имам предвид язе. Узаконен рекет.
Е те туй с лобитата имам предвид язе. Узаконен рекет.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Така е съгласен съм. Въпреки че точно от касовите апарати бая години и аз събирах абонамент и бях много доволен.
Гражданскат аотговорност е измислена във Франция преди мноооого години и целта е била освен да има някаква сигурност и начин за борба с инфлацията - един вид да съберат малко от свободните пари в населението. С течение на времето идеята се е изродила, а в наши условия вече станала съвсем различна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те самите идеи за застраховането - гражданската отговорност особено - изобщо не са лоши. Проблемите идват в практическото изпълнение.
Наистина дават някакъв вид сигурност.
Проблема идва от това, че на българина и 50 стинки да му искаш, пак ще му е много и пак ще протестира. И съответно гледа на всяко нещо дето му искат пари като на измама някаква и посегателство към личното му пространство
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е те повечето хора си правят застраховка на автомобила , а ако се опитат да им предложат други варианти , дори да не са скъпи ,веднага отказва ,без дори да изслуша какво му се предлага. Гледах тук застраховка на дома за 40лв
То това 40 лв. ако е за месец, горе долу бива, ама ако е за година - много малко и вероятно има много малко покритие за щети
40лв за година , само че аз тогава гледах съвсем различни неща и специално тази брошура не разгледах особено детайлно . Пишеше ,че е застраховка от земетресения , наводнения , покрива щети от природни бедствия само че до какъв размер - не видях
За имоти хубавото е, че има различни групи риск. И можеш да не се застраховаш срещу всичко (и съответно да не плащаш много).
Ама е твърде вероятно да са групирали рисковете с цел да продадат нещо дето хората няма да го искат и да не излиза чак толкоз евтино.
То не само размера на обезщетението е важно и какво точно събитие покрива, щото примерно ако не покрива разрушения от взрив на цистерна с пропан-бутан примерно, на тез хора от Хитрино нямаше да им свърши работа
Цената на застраховката на имот за изброените събития зависи от сумата, за която искате да застраховате, отделно зависи и при кой застраховател го правите, разликите може да са в пъти
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark