Ами недей да плащаш и в ГеДеРе-то .....
Малко повече хейтърско е позицията да не плащаш нещо, което трябва ..... Щото по твойта оценка ТОВА е правилно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (06-04-2017)
да тук плащам,но знам за какво плащам
дори и лекарствата са безблатни,а някои се заплащат символично.
и един път ми се е наложило да викам линейка, в пиков час -доиде за 5 минути
а ,ако не си ползвал никакви болнични услуги през годината ти връяат даже и % от вноските,
аз ,мога много да “плювам и да не я харесвам Германия,но това което е истина е истина.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трябва да се плащат тез работи. Ама и Ц. трябва да плащат, не само ние. Тогаз може би и да стане малко по-голяма разликата между плащанията на осигурени и неосигурени.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
не,ако има яснота къде точно отиватт парите ,масово хората ,ще си плащат
а не хем да си плащат здравни,хем после пак да искат пари,за легли,за разни други.
и тея безплатни лекарства............ колко са безплатни ?
тея като ги почнеш от най-горе в парламента,здравната каса та подред надолу
/и тук изобщо не визирам лекарите/ а тея дето мислят само как да се гушат с парите за здраве.-![]()
Аз също не плащам и няма и да плащам.Не ползвам услугите им ,но и да ми се наложи ще си платя за да ми обърнат внимание.Вие плащайте ама Ц..тата ги ползват.Преди няколко дни в спешния видях въшки.Гнусотия Айде моля за свинарнак нищо.
В немско не можеш да си позволиш и няма как да стане да не плащаш, докато тук може и така и така, не си криви душичката, ако можеше и там нямаше да плащаш.
А по въпроса за скенера, безплатен е с направление от определени специалисти, по желание независимо дали си здравноосигурен или не е платен- тъй да като плюваме , е хубаво да знаем за какво става въпрос.
И пак ще го кажа плюете циганите, а правите същото което и те, някак отивате към тяхната група с техните номерца.
Кусурите на здравната система у нас са безчет, но нали все пак това ни отличава като граждани на това общество дали спазваме правилата макар и лоши или правим като циганите
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
КинО (06-04-2017)
Язе не съм толкоз недоволен от самите Ц. колкото от политиката дето им разрешава тез работи.
не знам скенера колко е безплатен,но на баща ми 2009г ,при условие ,че беше с инсулт и го водеха 2 група инвалиднист винаги доплащахме, тогава бяха 35 лв.В немско не можеш да си позволиш и няма как да стане да не плащаш, докато тук може и така и така, не си криви душичката, ако можеше и там нямаше да плащаш.
А по въпроса за скенера, безплатен е с направление от определени специалисти, по желание независимо дали си здравноосигурен или не е платен- тъй да като плюваме , е хубаво да знаем за какво става въпрос.
И пак ще го кажа плюете циганите, а правите същото което и те, някак отивате към тяхната група с техните номерца.
Кусурите на здравната система у нас са безчет, но нали все пак това ни отличава като граждани на това общество дали спазваме правилата макар и лоши или правим като циганите
момографът който ми правеха ми струваше точно 38.лв,а жената пред мен си доплати около 15 лв.мисля,че беше.а беше осигурена !!!!!
и ако исках да не си плащам и тук,щях да ида на социала-както повечето го правят ,и тук има начини ........![]()
Донякъде и аз съм така, но ако перифразираме хората вярват, че може да се промени нещо, но капчица здрав разум е достатъчна за да се сети човек, че такава променя няма да стане бързо. Един вид хубаво може да се случи ама какво ме грее като може да е след 20години....и оттам следва спасяването поединично.
На мамографа що не му турят едно хубаво българско наименование - таквиз благозвучни думички имаме по въпроса.![]()