а що ...аз знам за такива с висше по икономика които пишат неграмотноМеглена Кунева е магистър по право. Завършва Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски”; доктор по право.
Специализира през 1995 г. и през 1999 – 2000 г. международни отношения и международно екологично право в университета Джорджтаун, Вашингтон, САЩ, а през 1996 г. – екологично право в Оксфорд, Великобритания.
М. Кунева също има подозрителна диплома
та нормално
Последна редакция от jivko78 : 30-12-2016 на 11:00
Покрай големите университети има една камара колежи, които дават дипломи срещу заплащане - като у нас.
И после казват - Завършил съм в Оксфорд, но не уточняват кое точно учебно заведение . . .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По времето когато бях студент съществуваше НИС и всеки преподавател разработваше дадена тема и студентите участваха в тези разработки. Сега не съм чувал да съществува това.Колко струва една поправка, но едва ли това ги спира, дори и да скъсат някой после го пускат, че да си вземат парите от бюджета.
Проблема не е само в многото вузове, а че липсва всякакъв контрол на учебнаа дейност в тия вузове.
Във Франция където също е безплатно не е на бройка студенти, а освен издръжката за учебната дейност кандидатстват и за бюджет по пера научна работа, тук това животно въобще го няма.
Като сложим и корумпираните преподаватели и служители , ниската раждаемост, заминаващите в чужбина и картинката съвсем се замазва
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е то затова сега всеки ,който има пари , може да запише , да не се яви на изпит ,но все пак накрая диплома ще има
и накрая същият ще бъде назначен на работа за разлика от други знаещи
За това незнам, обаче сега друга ниша съществува, ако искаш да станеш хабилитирано лице независимо какъв ранг , доктор, доцент и т.н. трябва да имаш определен брой публикации в бг научно списание, а те са частни вече и за да те публикуват трябва да кешиш, съответно лицето веднага вече има за избиване
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
аа ето къде бил ключът , това не го знаех ,значи те университетите голям бизнес развиват , първо за приемането в дадена специалност , после за завършването,
а сега и за докторантурата .а то се знае и че местата за докторантура са по 1 2
За другите вузове незнам, обаче в СУ-то нови лица да влязат е цяло чудо и докторантите по-скоро им трябва за нещо друго.
Тук го няма като па западните уни-та постоянно да се сменят преподавателите и да има гостуващи за по семестър ,два.
Като се закотвят един път нещо да преподават и почти винаг и е до живот
Е с години какво се случва с един човек, който прави всеки ден едно и също
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
На всякъде е така. В ИУ-Варна аз съм завършил орез 1991 г. Сега като отида там пак са си същите хора, вече много по-дърти. Даже портиерът е същия след 25 години. Имам чувството, че преди седмица съм завършил.За другите вузове незнам, обаче в СУ-то нови лица да влязат е цяло чудо и докторантите по-скоро им трябва за нещо друго.
Тук го няма като па западните уни-та постоянно да се сменят преподавателите и да има гостуващи за по семестър ,два.
Като се закотвят един път нещо да преподават и почти винаг и е до живот
Е с години какво се случва с един човек, който прави всеки ден едно и също
Бойко Методиев Борисов
Завършва средното си образование в Банкя. През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, във факултет „Държавна сигурност“. Приет е обаче във факултета „Противопожарна охрана“. Борисов твърди, че това става по политически причини, с оглед миналото на прадядо му, който е разстрелян от комунистите на 22 септември 1944 година. По време на следването си отбива и военната си служба в ШЗО-Плевен през периода 1977 – 1978 година. Според Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП. През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ с чин лейтенант.
И този има много подозрителна диплома![]()
Тогава наистина беше така - курсантите от военните училища ги приемаха в партията под строй.Бойко Методиев Борисов
Завършва средното си образование в Банкя. През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, във факултет „Държавна сигурност“. Приет е обаче във факултета „Противопожарна охрана“. Борисов твърди, че това става по политически причини, с оглед миналото на прадядо му, който е разстрелян от комунистите на 22 септември 1944 година. По време на следването си отбива и военната си служба в ШЗО-Плевен през периода 1977 – 1978 година. Според Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП. През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ с чин лейтенант.
И този има много подозрителна диплома
Невлизането в БКП означаваше моментално изхвърляне от ВУЗ-а.