да не слагате много малки паролите бря![]()
язе съм написал една къмто два реда главни млавни цифри само египетски йероглифи дет нямаи не ми е искало нищо да сменям
![]()
да не слагате много малки паролите бря![]()
язе съм написал една къмто два реда главни млавни цифри само египетски йероглифи дет нямаи не ми е искало нищо да сменям
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега след 22 ч сервиза им тръгна в нета, да ама магазина затвори
Утре ще пробвам да купя нещо
Оххх, то нашето тегло нийде го няма
----------
Вие дето сте в скрила сите се сте вакли овци за стригане доене и колене![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
абе най-добре според мене е да се притежават карти и на скрил, и на нетелер, и на пайонер, и на още няколко таквиз и всичките да са пълни-препълнени с кешовица![]()
не се стърпях
притичах до квартолното денонощно магазинче и си купих цигари с картата на нетелер , след като сервиза им за плащането тръгна в нета
Няма проблем даде ми цигарите и ги отчете по сметката
..................................
4Х4=16
ПРАВИЛНО![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
jivko78 (22-02-2016)
Жалко! Следващия път да не ги отчита!![]()
![]()
ррррррррррррррррррррррррр ррррррррррр
Не, означава, че в случай на проблем, КФН няма как да разреши спора между теб и брокера, тъй като брокерът не е регулиран от КФН или друг надзорен орган в рамките на ЕС ( най-често Кипър, Малта и Великобритания ). Това представлява риск за финансовите средства на трейдъра. Дори брокерът да е регулиран, рискът си остава ( справка форекспийсарми )Това означава ли, че нелегално търгуваме с Инстафорекс на територията на България.
Ясно, благодаря за отговора!Не, означава, че в случай на проблем, КФН няма как да разреши спора между теб и брокера, тъй като брокерът не е регулиран от КФН или друг надзорен орган в рамките на ЕС ( най-често Кипър, Малта и Великобритания ). Това представлява риск за финансовите средства на трейдъра. Дори брокерът да е регулиран, рискът си остава ( справка форекспийсарми )
И при мен се случи така, но след смяната на паролата си влязох в акаунта.