вера сутринта пуснах теглене днеска още го няма колко да ги чакам
вера сутринта пуснах теглене днеска още го няма колко да ги чакам
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (16-03-2017)
Вчера нещо много странно се случи, бях си сложил един стоп в инстата и вместо да ми вземе стопа, продължи да отива на минус и го махнах ръчно...Когато съм търгувал с по-малки обеми не е ставало така...
Много често се случва това, особено при по-високи обеми. Ако липсва достатъчно ликвидност за цената на стопата, системата търси следваща по-добра цена за изпълнение на стопа.Вчера нещо много странно се случи, бях си сложил един стоп в инстата и вместо да ми вземе стопа, продължи да отива на минус и го махнах ръчно... Когато съм търгувал с по-малки обеми не е ставало така.
Все пак добре, че си бил пред графиката.
В случай, че се повтори, можеш да изпратиш запитване към дилърския отдел за проверка. Обикновено коригират печалбата/загубата от сделката.
Писала съм по подобен въпрос на инстата, удовлетвориха ми претенцията
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
а да ли така ще стане ако има лимитМного често се случва това, особено при по-високи обеми. Ако липсва достатъчно ликвидност за цената на стопата, системата търси следваща по-добра цена за изпълнение на стопа.
Все пак добре, че си бил пред графиката.
В случай, че се повтори, можеш да изпратиш запитване към дилърския отдел за проверка. Обикновено коригират печалбата/загубата от сделката.
и цената го подмине и продължава тогава ще бъде ли в негова полза![]()