soros,
не лично е
но не ми се рови
дори ме е игнорирал
номер едно съм в игнор-листата му
но карай ...негово право си е![]()
soros,
не лично е
но не ми се рови
дори ме е игнорирал
номер едно съм в игнор-листата му
но карай ...негово право си е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe, и аз не се връщам да чета постове на зад. Има една олция, за отговор. Дето ти пращат автоматично мейл, за всеки пост след твоя. Но от един друг подобен форум ми бе писнало, сутрин като си отворя пощата и да видя 10-15 мейла. И да се чудя на кой по напред да отговарям. За туй не съм я активирал тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това от поста ти не го разбрах- въпреки че правилно са ти обяснили за разликата, която е резултат от сървър-тайм. Между другото ти като си от прованса е задължително да си на нет от БТК и тогаз пак се оплачи от рекотиране (не че понякога и бъкетите не го правят умишлено,но нямам вчепетление да си чак толкоз активен търговец,както и повечето от Бг-форумите) и пропадане на бъкетските сървъри!...
ПС: Аз спреда съм си го калкулирал веднъж - при теб защо е 2 пъти,не ми е ясно...
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Още по темата попаднах на този линк:
https://sites.google.com/site/antiinstaforex/home
и кво толкова?
тези номерца ги правят всички МТ4 брокери.повече от ясно е ,и то от години, че позициите се нетират вътре в брокера и на определен период/ различен за различните брокери/ се изнася към доставчик на ликвидност само разликата.
вместо да се бориш за сшраведливост, каквато няма да получиш . по-добре се научи да виеш с вълците.
брокера е ИНСТРУМЕНТ КАТО МОТИКАТА ЗА КОПАЧА. ако ти прави мазоли сменяш с друга и продължаваш.
реването по форумите пари не прави.е освен ако не плащат по 30 цента на пост![]()
greedy, зачети по-внимателно, не само отгоре отгоре. Кой нормален брокер ще откаже да си изтеглиш пари от сметката или просто ще ти ги изтрие? Явно, че наистина има гнило в тоя брокер, ти какво ще правиш ако изведнъж от сметката ти зачезнат едни 100 000$? Ще пиеш една студена вода или ще компенсираш с писане във форума![]()
greedy, зачети по-внимателно, не само отгоре отгоре. Кой нормален брокер ще откаже да си изтеглиш пари от сметката или просто ще ти ги изтрие? Явно, че наистина има гнило в тоя брокер, ти какво ще правиш ако изведнъж от сметката ти зачезнат едни 100 000$? Ще пиеш една студена вода или ще компенсираш с писане във форума
ми щом има дебили с по 100 к в МТ4 брокери си е нормално.
никой с ума си не би захранил сметка в такъв брокер с повече от няколко к
пак ти казвам. като искаш да тичаш с вълците се научи да виеш като тях. съобразяваш се с техните правила и им търсиш цаката. ако ли не сменяш брокера.![]()
Happy68 (05-07-2012)
Мани мани току що гледам един се оплаква че брокера му взел 9600$. А не използва въобще метатрейдър и форекс. И всичките се оплакват за брокера и как се отнася към тях но нищо ясно не става за самите условия за търговия. Втори път питам за какво трябва да говорите с брокера и само дето не ги напсувах, ама Биг Майк много банва за такива думии не бива.
Трябва да говоря скоро с теб да ми обясниш някои неща.
Днеска попаднах и на друга хватка.Накратко ще обясня:изтеглих приложение за Айфона "МТ4",та в това приложение от меню си намираш брокера и логваш,дотук добре.Обаче решаваш да откриеш сделка,пак ОК,но ако преди отварянето не си попълнил стоп лос и профит сделката ти остава на произвола.Решиш да затвориш ръчно-дърво,няма такава опция.......![]()
compos sui
Ratetouilli, Това някакво общо приложение ли е което става за всички брокери и защо не си изтеглиш специално за даден брокер не е ли по удачно, аз съм с HTC и андроид и съм си дръпнал приложенията на Инстата и на Оанда и за екстрени ситуации вършат работа