Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще не ти е взело 5 пипсовия стоп?Това е вероятно едно от многото пуснати и забравени позиции, която се е случило да стане. Само като гледам изхода къде е ми става ясна работа
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (18-02-2016)
Звездолин, втори път искам да те помоля нещо:
Изкарай една крива от платформата за последните 100-тина сделки! Цифрите и отчета можеш да ги изтриеш - не ме интересуват. Нещата, които говориш (с изключение на едно-две) ми се виждат пълни фантасмагории. Аз бързо се пренастройвам, но ми трябва поне едно нещо в подкрепа на думите ти...
jivko78 (18-02-2016), toranagasan (18-02-2016), L1914 (18-02-2016)
Обещавам и аз да си посипя главата с пепел в такъв случайОбаче преди известно време предложих реални 20к само за да погледна резултатите и се оказа, че не му се занимавало за толкова
![]()
jivko78 (18-02-2016), bombe (18-02-2016), toranagasan (18-02-2016), L1914 (18-02-2016)
100, ако случайно правех такива проценти, каквито твърди Звездолин, не само че нямаше да ги покажа на никой под никакъв предтекст, но и нямаше да пиша по форуми
Което ме подсеща, че и това не е достатъчно. Преди няколко години се запознах случайно с един служител в един брокер. Беше готов да ми направи разпечатка на акаунтите с най-голяма доходност за последния месец без нищо - страст да буди интересМоментално прекратих всякакъв контакт с него.
toranagasan (18-02-2016), L1914 (18-02-2016)
Като цяло струва ми се, че ти е далеч от нивото изобщо да се обсъждат подобни фантасмагории. Дори съвзем малко да си наясно как и защо се движи пазара и от обща култура ще се досетиш защо са невъзможни такива фантастики. Разбира се докато си разцъкваш на демо след мълниеност унищожения първи акаунт е доста лесно да си представяш, че всичко е възможно. Особено като се улучи някой ден 2-3 забравени позиции да дадат яко и вече започваш да кроиш планове, а във форума вече са станали тия планове![]()
Аз съм видял доста хора да пишат/говорят всякакви неща. Звездолин, обаче, е написал, че слага стопове и, че има две правила - за вход и за изход. Като е споменал, че правилният изходът е по-труден. До тук идеално. По-натам става creepy.Като цяло струва ми се, че ти е далеч от нивото изобщо да се обсъждат подобни фантасмагории. Дори съвзем малко да си наясно как и защо се движи пазара и от обща култура ще се досетиш защо са невъзможни такива фантастики. Разбира се докато си разцъкваш на демо след мълниеност унищожения първи акаунт е доста лесно да си представяш, че всичко е възможно. Особено като се улучи някой ден 2-3 забравени позиции да дадат яко и вече започваш да кроиш планове, а във форума вече са станали тия планове![]()
100%-ви входове -мммм ... ок. А къде тогава са проблемите с ликвидността? Пирамидални входове (iceberg)? И още няколко неща ми се въртят в главата. НО без нишан е безмислено да мисля по темата.![]()
Писал е че има правила за входове, но няма нито едно мнение или постната позиция, която да е нещо различно от произволна. Не се виждат нито стопове, нито лимити, нито има правила. Всичко са някакви абсолютно безпочвени твърдения, които преминават е плиткоумни и детски обиди поради липстата на каквито и да било познания по материята и съответно възможност за нормална дискусия.
За да разбереш един трейдър дали става е достатъчно за пусне само една позиция и да обясни защо я е взел. Дори това няма да се случи разбира се в случая просто защото липсват каквито и да било правила. То не се иска да си много интелигентен за да се досетиш как стоят нещата даже и да не си наясно с бизнеса трейдингНулеви стопове веднага, 5 пипса стоп на дневна, участва на всички фреймове, 100% на ден или позиция както му е кеф и т.н. нещо повече дали е необходимо?
![]()
Забавата е гарантирана обаче, а тези които му вярват така или иначе им остава още доста работа, тъй че всички страни печелим![]()
bombe (18-02-2016), toranagasan (18-02-2016), L1914 (18-02-2016)
Aaa, това защо? - то къде другаде може да видиш такива театри и евентуално да участваш в тях?100, ако случайно правех такива проценти, каквито твърди Звездолин, не само че нямаше да ги покажа на никой под никакъв предтекст, но и нямаше да пиша по форуми
Което ме подсеща, че и това не е достатъчно. Преди няколко години се запознах случайно с един служител в един брокер. Беше готов да ми направи разпечатка на акаунтите с най-голяма доходност за последния месец без нищо - страст да буди интересМоментално прекратих всякакъв контакт с него.
Богатите (трейдъри) нямат ли нужда от (професионално) забавление?
Последна редакция от Eli2356 : 18-02-2016 на 14:27
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Звездолин (18-02-2016)
Ти въобще осъзнаваш ли какви ги дрънкаш ???Удвояване всеки ден БУАХАААХААА ...... месечният ти профит вече трябва да е по- голям от БВП-то на ЕС, САЩ и Китай взети заедно
Дам за има няма 10 дни над 70 % от акаунта са се изпарилиА той знае защото е виждал мои скриншотове от ордери още от първият ден в който се захванах с форекса.
Ама нали е българче родно злобно на втория месец като взех да пляскам ордери с дневен резултат 200+ пипа и започна да ми вика упорито че съм бил правил някакви шашми с скриншотовете,егати тапира който си мисли че всички са лъжци като него.![]()
![]()
toranagasan (18-02-2016), 100 (18-02-2016)