Здрасти,
Е аз що нямам никакъв проблем с този брокер пък вие имате все нещо нередно, не мога да разбера........
Да не би да си някой начинаещ и да не знаеш как да работиш с платформата.
При отваряне на позициите няма как да те мамят просто си следи спреда понеже е плаващ , при валутните двойки се мени мигновенно ако си го поставил изобщо да го виждаш де.
А що се отнася до стоповете трябва да се радваш че преди това ти затваря позицията брокера....с цел да не претърпиш големи загуби както и той,както и след това ти е минал доста след където ти е бил стопа на 100% съм сигурен.Пък и има доста още обясними неща за стопа,пример при недостатъчна наличност на сметката и т.н.
Един случай при мен на 24 юни с паунда бях на дълги когато стопа ми беше на –380 а преди да ми го удари, брокера ме затвори на -150 и след това гледах че замина много след стопа ми.
Даже имах няколко дена преди това получено писмо по имейл от брокера,че ще има промени с маржина ще бъде по голям за да не се претърпят големи загуби,и също че има вероятност да бъдат зтворени позиции при минусови отворени с цел предотвратяване на големи загуби.....и ти си го получил това писмо със сигурност както и всички търгуващи с други брокери, ма кой да чете.....и договора си прочети не отгоре отгоре да го гледаш.