Ти май нещо не си наред с главата.
Това твое заключение което го отправяш е от твоя гледна точка.
Писах за хора които са изгоряли от някой фирми.
Не съм писъл кой сайт дава и не дава,нито че който се е регистрирал в някой бг. сайт че плащат или не плащат,а че има потрбители които са се оплаквали от някой сайтове,не съм коментирал кои са.
Писах също че и аз съм се регистрирал в този сайт по който е темата и дават кредит чрез посредническа фирма в бг.
И ко стана почнахте да гадаете тоз или онзи сайт бил измама,понеже като сте се регистрирали някъде в някой сайт и си мислите да точно е този сайта за мен и за всички останали, елате тук защото всичките други сайтове са измама.
Не съм канел или карал някой да се регестрирва или тегли кредит някъде или където и да е било.
Пък и да ти кажа честно ни най малка и на идея си имаш за брокерство,камо ли за търговия на Форекс пазара.
Има толкова неща които не знаеш понеже няма от къде да прочетеш и видиш как се търгува и печели реално.
Само ти е дадено или казано от външната страна на търговията да погледнеш как се търгува.Да не мислиш че някой ще ти даде или публикува току така как се търгува и печели от вътрешната страна,мечти много .
Както писах преди това имаш многооооо да учиш, изобщо няма да те светвам за какво става на въпрос.
Не знам колко си печелил ама повечето си на загуба от колкото на печалба,не се притеснявай продължавай с мечтите и компетентноста си да печелиш загуби.