Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
няма исторически врагове тамкюрдския народ е едно, кюрдистанското правителство - съвсем друго
кюрдистана е отцепен с американски бомбардировки, правителството са сашковски (чифутски демек) пионки![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, аз знам само че винаги когато кюрдите се надигат да си правят отделна държава, турците все ги смазват... сега пък и правителство си имали и то от сашковско-чифутски пионки... от друга страна пък сашковци и турци първи дружки, въпреки че първите явно действат против официалните интереси на вторите в случая, макар че в действителност премиерът на вторите бил дружка с нелегалното правителство на тия, които страната му смазва от години, въртейки общи далавери с нелегален петрол... наистина хептен оплетено взе да става... Направо след години може да се напише исторически сериал от 1000 серии от типа "Дързост и красота"с разликата, че главни герои ще са правителства, премиери и групировки...
----------
ами ако го бяха оставили да се случи, можеше и да не е чак толкоз загробена... ма ние нали сме си според както задуха вятъра - днес така, утре иначе... ще си плащаме за удоволствието (чуждото удоволствие в случая ми се струва). Същото беше и за Бургас-Александруполис и АЕЦ Белене - тръгнем да го правим, после 5-10 пъти се извъртим ще го правим ли или не и накрая се откажем.
Последна редакция от Eli2356 : 17-01-2016 на 20:42
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аре без глупости. Дай ми тяхната ведомост, за заплати, и ще ти изкарам тези загуби за 4 месеца.
"Оператор на ксерокс"-2000 лв., заплата. Лично я познавам.
Кинти към партиите текат безчет. Пак Путин ти е виновен, а Бойко ги контролира в момента нещата.
Eli2356 (17-01-2016)
Даммм: "Ако първото правителство на ГЕРБ не беше паднало от власт, газопроводът "Южен поток" щеше вече да се строи, но не за 3 млрд., колкото беше последната му цена, а по-евтино, заяви премиерът Бойко Борисов в петък на церемонията по откриването на газопровода Добрич - Силистра. По думите му проектът е бил полезен за страната, но бил провален от алчност. ....
Борисов съжали, че не е бил премиер през 2001 г., когато са продадени две от топлоцентралите в комплекса "Марица Изток": "Много ме е яд, че така са дали навремето,... това безумие да си дадеш ТЕЦ “Марица 1” и ТЕЦ “Марица 3” - със свои пари да ги изградиш и да ги подариш.... сега можеше да не плащаме по 700-800 млн. на година да излизат от България."
В същото време Бойко Борисов изтъкна, че благодарение на сегашния кабинет е спрян проектът с "Уестингхаус" за VII блок в АЕЦ "Козлодуй", който щял да натовари държавата с още 20 млрд. лв., за които "Стойнев подписа, но прехвърли страхливо на моето правителство".
По-рано в петък Борисов използва срещата с председателя на Европейския съвет Донлад Туск, за да повдигне отново въпроса за "Южен поток", по който България продължава да работи, тъй като не е получила писмено уведомление от Русия за неговото спиране. Туск отново акцентира на приоритета на ЕС за намаляване на зависимостта от руски газ." !
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Май ще излязат верни приказките за руското ресто на Борисов, Южен поток , па южен поток, от известно време все тая плоча върти
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Какво руско ресто? Да докажат, че Саудитско-Катарския газ ще ние по-изгоден, да станем арабски клиенти и да се уредим окончателно! И малко арабески ако може да ни изпратят за туристи и да ни изкупят селскостопанската продукция, която Русия вече не ще, цена няма да имат. Само не знам арабките как ще издържат на плажа с фереджетата, гледайки голите европейки, па за мъжете им не ми се мисли даже....
Ами такова взети едни пари да се върши нещо и като не се свършва се прави ресто на парите
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Едва ли... Ми да предложат по-изгоден вариант-заместител от ЕС тогава - какво само мълчат, сумтят и санкционират. Нашто правителство счита, че Южен поток ще е изгоден за бюджета ни.
е той предложен вече - от Катар, през исила, през турчолята - и до нассамо се чудят как да го узаконят сега
![]()