Не бензиностанцията, а една аптека в Бургас. И след такава реплика от негова страна трябва наистина всички ние да сме плазмодий ако не подкрепим тази инициатива и не се освободим от тези пиявици наречени депутати, управляващи и политици.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (06-02-2016)
Аз съм се объркал значи. А то подписката е вече внесена. Аз даже не вярвах ,че той ще успее да ги събере.А иначе се подписах на този на Слави
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (06-02-2016)
Боко пак за хъбче си говорил
......
http://www.blitz.bg/news/article/390979
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (06-02-2016)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (06-02-2016)
Марешки е събрал подписите и внесъл в НС , на Слави мисля ,че срокът не му е изтекъл още . А относно движението "Освобождение " такова беше формирано от протестиращи през 2013г
звездоброец (04-02-2016), kypa (06-02-2016)
тоя Марешки ако се кандидатира за кмет на Варна, ще спечели от първи тур..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (06-02-2016)
Сега доста симпатизанти събра и покрай ниските цени на бензина и покрай идеята му за референдум , особено ако наистина всичко с подписката се установи ,че е легитимно и се стигне до референдуум . Но ми е интересно как ще се опитат да променят депутатите въпроса за намаляване броят им от 240 на 120
kypa (06-02-2016)
немогат.. длъжни са по закон това което са подписали хората като референдум, това да е и референдума.. макар, че от нащи изроди всичко е възможно..
kypa (06-02-2016)
Лошото е ,че сега ще правят проверка за законността на подписката , дали при провеждането й са спазени правилата , дали подписите са истински . Това е лошото , след като този референдум няма да им се хареса , може да го изкарат незаконен
звездоброец (04-02-2016), kypa (06-02-2016)
не се бях сетил за това.. лесно могат да хащат, че има хххх невалидни подписа и да провалят референдума в зародиш.. и никой не може да оспори това твърдение..
kypa (06-02-2016)