NIQUE, имаш плъзгащата на графиката, защо не я ползваш и когато е хоризонтална, просто да не влизаш в сделка ?
NIQUE, имаш плъзгащата на графиката, защо не я ползваш и когато е хоризонтална, просто да не влизаш в сделка ?
А дали е била хоризонтална, когато е влязъл
на минали графики лесно акъл се дава
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вижда се, че е хоризонтална още преди 8 бара. Няма значение дали е минала или настояща графиката.
Припокриващи се барове от порядъка на 2-4пипа. То е консолидация та дрънка. Дори без МА-то е ясно, че сделка няма смисъл да се прави за тогавашният момент от там където той е влязъл.
Албе, пак ми говориш на въпреки. Няма смисъл, няма ли да го разбереш ?
Като не си съгласна с мен, кажи му как да стане, а не постоянно да ме контриш.![]()
Oleg,
хах, само те пробвах как си днес
аз не казвам нищо на никой относно сделки ...всеки сам е длъжен да си прогледне ...
и ти навремето ме насилваше да приема неща за които не бях готова ...вадейки си заключение,
че не ставам...накрая реше, че егн-то е виновно (туй ме устройва, идеално)
но като четох одеве, 2008 не знам си какво ...и аз имам шанс поне до 2016
(ако е рекъл, Господ)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, веднага ти казвам. Както е в случая, да още 6-9 бара назад се вижда, че нещата замират и е тъп рейндж( консолидация). Тогава автоматично влизат правилата за рейндж и точно това опитах да направя, да продам при брейкаут на малкия рейндж ( състоящ се от малките пин барове) Както вече казах, пропуснах да видя основната картина и къде точно е цената. Това все още ми е проблем понякога. Да се заблея по някой бар и да забравя целия ФОН !
albagpipe, затова съм вид атейст и мисля сам на себе си да си помогна и да пропусна тия 8 години, в чакане на белобрадия от небето да ми помага.![]()
![]()
albagpipe (28-10-2013)
Моля..ко? ... ко рече ???... пък следвъщия път ще се анализираш що си влязъл на пробив
голяма чуденка е при тебе, кучето и то си гони опашката - в кръг,,, ...гледаш прекалено много неща, напрау си гений
долу дето ти е стрелката, след нея си е идеално за покупка, то и не случайно след това има мощно затваряне точно по това покачване (4300 контракта, по памет за 1 минута) , понеже си е идеално за удължаване и масата е вътре.
.... има един довод за скъсяване, но не е нито един от всичките които си изброил.![]()
а ве чувек, не ми казвай така какво съм искал да кажа, обидно ми действа
... обекта предмет на изкуството е без значение, а в основата на всяка творба стои изразното средство характерно за стила и жанра, посредством което се изгражда комуникацията с адресатите. Между другото има хора които ценят кафе което се дава на слоновете да го ядът и после те го изсират след определено време - аз ще кажа "луда работа!" , ама други ще кажат "Мале кво уникално кафе" и ще извадят 3000$ за кило т.е. нещо попаднало не на място не е задължително да се възприема сякаш не там мястото му, но и от дадения пример става ясно, че има значение и кой е изсрал лайното - разбира се ,само да не ти се налага да го чистиш, но пък на Пепеляшка, ако придобивките ѝ бяха трайни и не се превръщаха в тиква след 12:00 часа, дали принца нямаше да я опознае по така още на първата им среща и съответно да загуби интереса си към нея и тя до ден днешен да замита това онова не нейно, а? Разбираш ли ???
Наборе да зема да почерпа аз тогаваа ве чувек, не ми казвай така какво съм искал да кажа, обидно ми действа
... обекта предмет на изкуството е без значение, а в основата на всяка творба стои изразното средство характерно за стила и жанра, посредством което се изгражда комуникацията с адресатите. Между другото има хора които ценят кафе което се дава на слоновете да го ядът и после те го изсират след определено време - аз ще кажа "луда работа!" , ама други ще кажат "Мале кво уникално кафе" и ще извадят 3000$ за кило т.е. нещо попаднало не на място не е задължително да се възприема сякаш не там мястото му, но и от дадения пример става ясно, че има значение и кой е изсрал лайното - разбира се ,само да не ти се налага да го чистиш, но пък на Пепеляшка, ако придобивките ѝ бяха трайни и не се превръщаха в тиква след 12:00 часа, дали принца нямаше да я опознае по така още на първата им среща и съответно да загуби интереса си към нея и тя до ден днешен да замита това онова не нейно, а? Разбираш ли ???
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Как няма да викат уникално кафе, като е най-скъпото в света и цибетки са животинките.
фицката (28-10-2013)