Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дъа.. Олек не расбиръ от аналис на убеми.................................................. ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (11-06-2013)
hahahahaahha
ДЪА хахааххаха
Комарджи, аз за разбирането разбирам, просто казвам, че не са ми необходими за да видя това което е по графиката и на какво съответства.....Даже съм наясно защо е така точно заради обемите, защото съм видял и знам как се формират дадените нива![]()
Oleg,ами тогава се върни и виж какво е написал ficata и това което си казал допълвали го, опровергава ли го или просто няма нищо общо по започналата тема от него. ... май е последното.
Опростява го
Знаеш, че предпочитам да ми е максимално опростено. Обемите са много хубаво нещо и доскоро ги използвах, но в последствие видях, че не са ми нужни защото и с тях и без тях, е все едно. За сега започващ, обемите са хубаво нещо, но пак трябва да знае как да ги гледа и какво му показват.
Добре... разбрах, ...доста си убедителен ... от днес спирам да гледам обемите![]()
фицката, a тиковия обем ли гледаш? Това има ли нещо общо с това, което казваш? (до сега само на метатрейдъри съм търгувал)
Все ми е тая. Гледай ги щом ти вършат работа. Аз казвам за себе сиА има много неща които въобще и не споменавам които взимам под внимание така, че не може да съдиш само по това което казвам за всичко останало
А и от обем до обем има разлика. обема не са само някакви барчета на хистограмата под графиката.
anonimen komardjia (12-06-2013)