Не че нещо, ама и твоите подкрепи и съпротиви от снимките са с тънки чертиа не някакви тънки черти (малко е гейско това с тънките черти - вчера чета че в Украйна 50% от анкетираните смятат че хомосексуалистите трябва да бъдат подложени на лечение... какви са тези хапчета...незнам ) , а иначе това с тънките черти е измислено от хора теоретици, видиш ли подкрепа с тънка черта, направо му казваш че е теоретик.![]()
![]()
Последна редакция от kmv : 18-05-2013 на 11:56
anonimen komardjia, колко принципни модела си си извел за експлоатация....и ако не е тайна може ли да ги положиш в пост с картинки....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не разбирам къде ги вия тези черти, ... иначе бизнеса вървили ? падат ли кинти? браво, само тъй да се чува!
чудим ли се още защо таргета на клина не бил се изпълнил или пораснахме и вече не се чудим защо цената не е стигнала таргетаи вече стигнаме до там да ходим като цветарка от тема в тема и да даваме съвити
.... я сега кажи тука на всичките що таргета на клина не бил достигнат, в крайна сметка разбра ли защо
... и като си говорим за черти, става въпрос за чертите до пипс като концепцията .... както и е,, още си пълен рапон, че да ти обръщам внимание. ..... нали ти беше оня дето питаше преди 5-6 месеца "Руки, ама този клин защо не даде таргета??" ... или те бъркам, може да си някой гуру де да те знам
- забравих, че тука гурувците се прескачат
, че аз какво знам за тебе, някаква поредица от сделки виждал ли съм от тебе, че да ти хвана мисълта, и какво очакваш да гледам на тебе като на гуру ли, ами няма как без да съм видял последователност в тебе, моето момче
щото форума е пълен с мъдреци дето ръсят какво и как да правят, ама тъй и не го правят и все не им се получава, щото са дървени философи .... разбираш ли какво се те питам?,.... къде е твоята последователност, демонстрирал ли си я пред някой тука, че да тръгваш да вкарваш иронични коментари или там, както обикновено си показал някакви си епизодични сделчици ... кажи бе или покажи. .......
-----------------------
ДжейЗи, добър ден!![]()
Прощавай , този горния малко ме разсея ... и после тръгнали да разправят че варненци сме били невъзпитани, а те там под тепетата все лордове (този горния от Пловдив)..... както и да е ... назад в тази тема специално за теб бях начертал вариантите, които са ми пред очите докато цената се движи (на черен фон беше схемата), не е нещо по различно от това което на теб ти се привижда ... Хубав ден!
-----------
аналгин??? ...Верно бре,Куре.. подсети ме че има едни свещички дето сигурно знаеш къде се слагат ... тъй чи и този проблем решихме!
днеска деня е много ползотворен
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia (18-05-2013)
Няма смисъл да рискуваш 20 пипа за 20 пипа печалба, ако съм разбрал правилно де.Вчера преди пробива на eurusd един дневен страдъл струваше под 20 пипа. Плюсовете са че няма значение накъде ще пробие пазара, рискът е ограничен и няма как да бъде ударен стоп. Нещо като минус е, че тези 20 пипа са си разход. Като се имат предвид плюсовете обаче може да се отвори по-голяма позиция, защото поне в първите часове на американската сесия няма как да смъкнат волатилността и рискът на позицията е спреда +2-3 пипа. От друга страна обаче цял петък eurusd да стои в 40 пипа, си е странно.
На постнатите ти снимки от предната страница.
Комарджи, защо толкова навътре го прие, не беше с цел да се засягаш. Та чак и профил си тръгнал да ми правиш...
ПС Иначе разбрах защо клина не си е давал таргета.
ПС2 Раздаваш упреци кой бил гей и кой не, а после се засягаш от иронични коментари...![]()
kmv,сега ще ти кажа. иронични подмятания търпя когато след тях следва нещо конструктивно, т.е. иронията може, но като импулс който да привлече вниманието. и след това трябва да следва нещо смислено.
Човека от предната страница е седнал да чертае - различни цветове, нюанси, стрелкички, обяснения, после си е направил труда да вкара снимка в снимката, на която да се види че може и без така наречената прецизност...виждали се ясно старанието? .... и защо го правя ами защото тука има няколко сериозни момчета, на които нещо не им се получава и ме разчустваха и аз почнах да се старая и ти ... и ти се появяваш и се хващаш за педераст... и тогава май те питах (във връзка с клина) "това ли е най-важното което съм написал?" понеже първо се пошегувах с тебе, верно че понякога прекалявам, дори доста често, но все пак гледам това да не е акцента ... много се радвам че така цивилизовано ми завърши кафе паузата ми!
Вкарай в уравнението и вероятностите за различните сценарии. В трейдинга е добре да се работи с математическото очакване, а не само с вероятностите или само със средна печалба/загуба. Примерно за продажбата на опции има сума ти реклами, в които казва, че 80 или 90% на падежа са "извън пари", но никой не уточнява ако са "в пари" какво дърво те чака. С опциите плащаш премия, но посоката и тайминга не са ти голям проблем, както и финтовете преди да започне движението. Тук реално таргета си беше фигурата, така че от страдъл-а печалбата е 40 пипа.
Във всяка ситуация има няколко варианта за отиграване, всеки си трябва да си ги оцени и да избере този, който му харесва.
да сетих се за какво говориш....ДжейЗи, добър ден!
Прощавай , този горния малко ме разсея ... и после тръгнали да разправят че варненци сме били невъзпитани, а те там под тепетата все лордове (този горния от Пловдив)..... както и да е ... назад в тази тема специално за теб бях начертал вариантите, които са ми пред очите докато цената се движи (на черен фон беше схемата), не е нещо по различно от това което на теб ти се привижда ... Хубав ден!....благодарско!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....