Как ти подава толкова много сигнали ПА-то аз по доста време чакам за чист сигнал ....Не мога да се справя с един проблем при прайс екшъна ,че ми подава много сигнали и все съм в позиция,с индикатори и разни филтри по-малко сделки правя и по спокойно търгувам,та засега бонусната сметка я управлявам с любимата си схема и само на петрола минимални сделки на прайс екшън.![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Е как бе ефче,то нива, фигури, трендлинии, тунели все отнякъде подава сигнал.Така поне го виждах тогава като писах цитирания пост.Сега поумнях малко,но така или иначе само една сметка си търгувам без индикатори,а за другите си имам разни схеми индикаторни от които съм доволен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На ПА-то много му помагат тренд линийките ,съпротивите и подкрепите ..е може и някоя МАЕ как бе ефче,то нива, фигури, трендлинии, тунели все отнякъде подава сигнал.Така поне го виждах тогава като писах цитирания пост.Сега поумнях малко,но така или иначе само една сметка си търгувам без индикатори,а за другите си имам разни схеми индикаторни от които съм доволен.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
На кого помагат на кого пречат,нали знаеш -на кривата ракета космоса и пречи,дане цитирам други варианти.Просто има разни тънкостти които често ми убягват,но така или иначе проумях някои неща и сега бих се наел да карам само на РА,но няма да го направя за да не слагам кръст на толкова работа с индикаторите от която вече се виждат резултати.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разбира се ..щом имаш резултати от работата с индикаторите не ги загърбвай ..винаги съм смятала че всеки сам си изгражда системата защото всек иима различен начин на мислене както и памет затова няма начин всички да работят по един начин ..просто щом са създадени значи е имало достатъчно много хора които са ги създали значи и ще ги ползват не по-малко ..На кого помагат на кого пречат,нали знаеш -на кривата ракета космоса и пречи,дане цитирам други варианти.Просто има разни тънкостти които често ми убягват,но така или иначе проумях някои неща и сега бих се наел да карам само на РА,но няма да го направя за да не слагам кръст на толкова работа с индикаторите от която вече се виждат резултати.![]()
гейша -философ
Така си е.Индикаторите вършат не лоша работа стига да не се опитваш механично да отиграваш сигналите.Търговията си изисква анализ независимо,че имаш подаден сигнал.
Че нали затова са индикаторите, да не трябва да правим анализ ?!
Казва ти купи тук, продай там и толкова. То ако ще трябва пак да правим анализ, за какво ни са индикатори ?
Не е само това.Дори и да не се съобразяваш с тях, най малкото което трябва да спазваш е: подсказват ти какво не трябва да правиш. Писал съм го сигурно много пъти!
Идеята не е ли да ти покажат, какво трябва да правиш ? Аз откъде да знам какво да правя, ако ми показват само какво да не правя. То така не става.
Уж ще гледаме индикатори, но ще ни трябва и анализ, после дори и да не ги гледаме, те ни показват какво да не правим. И какво е това което ни показват да не правим ?
Т.е. като ми дадат вход за бай, това трябва или не трябва да го правя ?
Доста време си мислех така,но не е.Индикаторите са помощни средства,сигнал може да се види и без тях,може и с тях.Само че като ти подаде за дълга точно преди съпротива трябва да си помислиш дали да влезеш или да изчакаш да видиш ,ще бъде ли преодоляна или ще се отблъсне.Ако няма в близост такова ниво,можеш спокойно да си влезеш по сигнала,но пак трябва да помислиш примерно независимо че адх например е над 20 той все пак е закъсняващ и тренд може и да няма без още да е паднал под 20 адх-а.За времето в което влизаш в позиция също трябва да се помисли /скоро го обсъждахме ,че в най доброто време за сделки съм зает/.