Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
............................................
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз сега 20 Септември ще чукна 22 годинки. Казал съм им у нас "Ако се разболеете идвате при мен, аз няма да се връщам за постоянно". Един приятел на баща ми се върна от щатите (10 години изкара там), баща му беше закъсал със здравето и се наложи да се върне в БГ. В момента тук му се роди и дете...и има проблеми със заминаването онези не го пускат(подробности не знам) и в момента много, ама много съжалява че се е върнал.
Пловсити, въпреки че често новините са изопачени, най-редовно чуваме за блъснати деца на пешеходна пътека,блъснати на автобусна спирка, идеш на дискотека - вечерта приключва със пияндурски бой..., плащаш 100 данъка за колата и караш в кратери, и още хиляди примери. При здравеопазването стана ежедневие хората да са с грешни диагнози...и да ги пращат от една болница в друга и все няма виновни. Няма съдебна система...абе много са примерите.
Дъщеря ми е над 15 години първо в щатите (там учеше), сега в Канада. Големия ми син бизнеса му е такъв, че Европа си я обикаля по-често отколкото аз - Пловдив, малкия син също започна с джиткането ....... Никой от тях не се оплаква нито от данъци, нито от дупки, нито от това, че някой им е виновен или длъжен......Аз сега 20 Септември ще чукна 22 годинки. Казал съм им у нас "Ако се разболеете идвате при мен, аз няма да се връщам за постоянно". Един приятел на баща ми се върна от щатите (10 години изкара там), баща му беше закъсал със здравето и се наложи да се върне в БГ. В момента тук му се роди и дете...и има проблеми със заминаването онези не го пускат(подробности не знам) и в момента много, ама много съжалява че се е върнал.
Пловсити, въпреки че често новините са изопачени, най-редовно чуваме за блъснати деца на пешеходна пътека,блъснати на автобусна спирка, идеш на дискотека - вечерта приключва със пияндурски бой..., плащаш 100 данъка за колата и караш в кратери, и още хиляди примери. При здравеопазването стана ежедневие хората да са с грешни диагнози...и да ги пращат от една болница в друга и все няма виновни. Няма съдебна система...абе много са примерите.
тука
Nasko Ralenkov,
kmv, били мой набори,а аз ви мислех за стари кучета............. :д
Точно, защото нямат такива проблеми, съответно няма защо да се оплакват.
Правиш ли разликата ?
Днес мъжа на сестра ми, като са се връщали от Банско пръснал гума заради дупки. То верно и, че гумите му бая нископрофилни, но да пръснеш гума заради дупка е безобразие.
По същият път минавах аз преди две години и нямаше такива неща.
Никой не е длъжен за нищо, преди 5-6 години строяхме къща в Брестник и за работа която отнема 5 минути от общината ни искаха няколко хиляди...спъваха баща ми с месеци...на края сами се справихме - когато си плащам данъците на държавата с години искам веднъж като ми се наложи да не ни карат пак плащаме нереални суми (това си е жив рекет). Защо децата ти са навън като толкова много им харесва тук.Дъщеря ми е над 15 години първо в щатите (там учеше), сега в Канада. Големия ми син бизнеса му е такъв, че Европа си я обикаля по-често отколкото аз - Пловдив, малкия син също започна с джиткането ....... Никой от тях не се оплаква нито от данъци, нито от дупки, нито от това, че някой им е виновен или длъжен......
Не са навън, само дъщерята!Никой не е длъжен за нищо, преди 5-6 години строяхме къща в Брестник и за работа която отнема 5 минути от общината ни искаха няколко хиляди...спъваха баща ми с месеци...на края сами се справихме - когато си плащам данъците на държавата с години искам веднъж като ми се наложи да не ни карат пак плащаме нереални суми (това си е жив рекет). Защо децата ти са навън като толкова много им харесва тук.
.................................................. .........
----------
Преекспонирате нещата. Не отричам проблемите тук, но и навън не е цвете за мирисане. Повярвай ми.Точно, защото нямат такива проблеми, съответно няма защо да се оплакват.
Правиш ли разликата ?
Днес мъжа на сестра ми, като са се връщали от Банско пръснал гума заради дупки. То верно и, че гумите му бая нископрофилни, но да пръснеш гума заради дупка е безобразие.
По същият път минавах аз преди две години и нямаше такива неща.
Ако тук си намери мястото човек, това е перфектния вариант! Знам какво говоря, бил съм и навън.
Сити напълно съм съгласен с Наско, и от какво да се оплачат децата ти, поздравление, че си успял да ги възпиташ добре и са си хванали вече пътя, като явно са в бг за по две седмици в годината, и стига с това виновен и длъжен, щом плащам данъци са ми ДЛЪЖНИ и са ВИНОВНИ като си пръсна гумата в някой лунен кретер. Като гледам момчетата не седят с кръстени ръце, да чакат някой или нещо, а се мъчат сами да го постигнат.Дъщеря ми е над 15 години първо в щатите (там учеше), сега в Канада. Големия ми син бизнеса му е такъв, че Европа си я обикаля по-често отколкото аз - Пловдив, малкия син също започна с джиткането ....... Никой от тях не се оплаква нито от данъци, нито от дупки, нито от това, че някой им е виновен или длъжен......
Oleg (28-08-2012)