Аз мисля че тази ще е най-новата...никой из форумите не е споменал за излизането на накаква нова книга...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а бе как ще дадете 100 лв за книга....по добре си четете от нета има толкова много на английски и руски....сякаш тази книга вече ще ви направи богати...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е как пък няма да дам![]()
а то е ясно, че книгата няма да ни направи богати, но ако бъде разбрана от читателя си това е една малка крачка към успеха
аз руски неразбирам, а анг. то не ми е толкова доброи за това тия дето нямат акъл, дават пари за преведени книги
![]()
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
ами че ще дадът за нещо което могат да си го намерят в нета безплатно и то под всякакви други форми,ама ако незнаят езици ок...и не съм казал че нямате акъл...просто за мене е безмислено....
а според мен ако книгата е толкова добра колкото всички казват, според мен 100лв не са много за една книга....това не означава, че 100лв не са пари, а съотношение на качество=цена е добре тогава![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Незнам и на руски малко и на английски разбирам, но за книги не ме е яд да дам пари.
Бих си я купил да си я имам в библиотеката и да си я чета на родния език, не виждам
нищо глупаво. А да се дават 50 лв за списание дизайни и незнам си какво картинки само
да се гледат. Ама хората си копуват нали. То тая тема край може да няма. По същия начин
може да почнем с коли сравнения и така нататака. Книгата ще си седи на една ръка разстояние и
ще може да си я прелистваш по всяко време даже и като няма ток.
Човек може дори и да подчертава по-важните за него нещаНезнам и на руски малко и на английски разбирам, но за книги не ме е яд да дам пари.
Бих си я купил да си я имам в библиотеката и да си я чета на родния език, не виждам
нищо глупаво. А да се дават 50 лв за списание дизайни и незнам си какво картинки само
да се гледат. Ама хората си копуват нали. То тая тема край може да няма. По същия начин
може да почнем с коли сравнения и така нататака. Книгата ще си седи на една ръка разстояние и
ще може да си я прелистваш по всяко време даже и като няма ток.![]()
koceto, 20 лева вече струват само булевардните романчета.
А ако ти кажа цените на учебниците в Англия- втора ръка и как се седи денонощно в библиотека, за да пестиш пари, че мама и тате не са наблизо и издръжката там скъпа- какъв ще ти е коментара.
Тук влизал ли си в библиотеката поне на ВУЗА СИ.
Защо мислиш, че интелектуалния труд- какъвто е писането на една книга трябва да е евтин.
Влизал съм в библиотека на вуза си да...влизал съм в библиотеки на английски вуз и знам от 1-ва ръка как е,така че няма какво да ми обясняваш,само че тука не говорим за учебник от английското висше образование.....а за книга на която цената и според мене е силно прехвалена...........тази книга за която говорите не е авторско,а е преведена просто...........