Страниците на темата закръглено десетично към по-малкото число.
Страниците на темата закръглено десетично към по-малкото число.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Emil Enchev (25-08-2012)
Едва ли би рабрал нещо само от темата. Ама може и да те запали, да.
Ето ти какво представлява - http://en.wikipedia.org/wiki/Price_action_trading
Последна редакция от kmv : 25-08-2012 на 01:27
neo (25-08-2012)
Фицка доктор Енчев ти е лайкнал поста, но не мисля, че се е трудил чак толкова къртовски. Къртовския труд е за маймуните. Не искам да засягам упоритите хора, но без интелиджънс нищо не става колкото и да се кърти![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fx_pro (25-08-2012)
E тука навлезнахме в други дебриЗащо ти дадох за пример лекари
Ами ясно, че бай Дончо-тракториста от Горни Домлен, колкото и да се труди няма да стане търговец
Идеше реч за интелектуален труд
То ако и това трябва да си обесняваме, накъде сме тръгнали
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
neo (25-08-2012)
Боли го скалпела доктор Енчев за интелектуалните напъни в The Matrix.
Що мислим, че къртовският труд и "интелиджънс" са взаимно изключващи се понятия?![]()
RyMu (25-08-2012)
Докторе не съм на вашето интелектуално ниво да изпадам в полемика
----------
предпочитам да разговарям с някой неинтелектуален като мен.......
Angel Zhelyazkov (26-08-2012)
Дам, това ако не се лъжа е куката на рос или се бърйам, аз това и имах предвид, сако дето не го номерирах за жалост....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Да се включа малко конструктивно, че Отгоре ме зяпат какво правя.
при т. 3 зона в която щях да включа реотана си да загрява.
1+2 = много добре и хубаво място т.е. е в подкрепа на интереса по 1Н
но при всичките суперлативи щях да вляза с 1/3 дълги по един от черните кендъли , дет се вика щях да го фейдна ... стопа е дъното.
Защо с 1/3 при цялата тази яснота ли?!?!???.... ами защото всички подобни обяснения като моите са плод на хазартно зависими интелектуалци .... спирам, че сам почнах да си задавам въпроси и да си отговарям. .... добре е човек да се съобразява с големите пари - там момента на изненада е много важен, за да се появят и в последствия усвоят обемите. Тези работи дето се получават с тези сетъпчета (разни фигурки дето се случват малко по-често отколкото не се случват и то при солидна доза късмет) са в промеждутъците дето липсва интерес и там мишоците се оставят да си поиграят на това какво са чели и после им прилагат нервна парализа със зациклене (рейндж) и хоп паричките от дето дошли там се върнали..... на мен лично рейнджа не ми пречи, дори ми е много комфортно .... защо ми е комфортно ли, ами защото рейнджа значи възможност .... айде кафето свърши.
![]()