Не.............................................. .............., ще търся вход за дълги, ама аз не лягам и не ставам с Брукс.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
има и още няколко причини за вход там....
на дневна има некво дет ми прилича на глава и рамене и ако пробие долната част около @131,800
очаквам да са изсипе поне до @129,00-128,94
днеска има доста новини за еврака и мое го разбутат на доле.....
но зоната 132,37 има доста връхчета от последните месеци та няма да е лесно да я бие...
ама бие ли я...ще да има според мен добро изсипване до 129 поне![]()
ест тва са някви размисли и страсти на дневна....аз съм дей трейдър и търсим входове в рамките на деня....![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Вземи погледни Н1, а на дейли има пробит учебникарски триъгълник дето има още бая пипсове до таргета и една безумно дълга корекция във времето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не моа го видя тоз триъгълник![]()
за днеска целите са @ 132,37
и там ако бие на доле тест на вчерашното двойно дънце....
а от там на доле пътят е дълъГ![]()
драгата (03-10-2013)
Принципно правилния въпрос е "Бихте ли го изтъргували и с какъв таргет?", там където си влязъл - добре, после цената е стигнал периферията на рейнджа, тука би трябвало да има битка в която да се реши посоката и затова таргета е важен, а в момента сме в таргета т.е. мисията надолу към момента е изчерпана, предстои "битка" прескочиш ли момента на битката (при тебе липсата на таргет), то считай че гадаеш, Драгата например гадае, понеже същи надали знае изобщо кой с какви намерения е купувал и продавал това надолу и следствие това надолу нето експозициите при основните играчи какви са.
Нямаме никакъв избор - на такива места се гледа и чакайки. Новак също гадае.
Но пък кристалната ми топка добре се представя......................Принципно правилния въпрос е "Бихте ли го изтъргували и с какъв таргет?", там където си влязъл - добре, после цената е стигнал периферията на рейнджа, тука би трябвало да има битка в която да се реши посоката и затова таргета е важен, а в момента сме в таргета т.е. мисията надолу към момента е изчерпана, предстои "битка" прескочиш ли момента на битката (при тебе липсата на таргет), то считай че гадаеш, Драгата например гадае, понеже същи надали знае изобщо кой с какви намерения е купувал и продавал това надолу и следствие това надолу нето експозициите при основните играчи какви са.
Нямаме никакъв избор - на такива места се гледа и чакайки. Новак също гадае.
драгата (03-10-2013)