• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Обучение за Форекс
    • Price Action

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Price Action

Затворена тема
    Страница 201 от 226 ПървиПърви Предишно ... 101 151 191 199 200 201 202 203 211 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 2 001 до 2 010 от общо 2259
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 02-08-2013 16:42 #2001 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Цитирай Първоначално написано от NIQUE Виж мнението
      Гледам, че назрява необоснован спор. Ще пробвам и аз да се включа.
      Графиката в златото на Новак е супер, единствено и само ако е взет ордера на базата на по-голям фрейм, а тя си го призна. От перспективата, която тя дава няма основание. Тоест накара ме сам да проверя ЗАЩО! Ако примерно се съобразява със H1 и там има основание, то на М5 рейнджа не би трябвало да я бърка. Просто самата сделка има още 1-2 условия, за които не знаехме.
      За моята педантичност или може кон с капаци. Аз се старая да чета цената бар по бар и БАРОВЕТЕ да ми дадат насока какво се случва с цената на конкретния фрейм. Затова и качих една картинка с моето виждане на златото. Допълнителен бонус е като се опъне една тл на по-голям фрейм (М15) и там подскаже цената къде би трябвало да даде сигнал. НО ПАК СЕ ПОВТАРЯМ по Брукс, който аз СЛЕДВАМ на самия фрейм трябва да има бар, който да посочи намеренията на цената.

П.П дано съм се изразил правилно!
      За австралиеца вчера ти ме насочи, не го бях търгувала 2-3 седмици,правила съм анализ Дейли на златото, който си го имам и не се мени всеки ден, Н4, Н1,М15 ако искаш вземи си ги направи и ги пусна, после аз ще пусна мойте ище сравним, останалото като статистика от мойте, което съм взела в предвид няма как да го имаш защото едва ли си го водиш.
      Няма лошо да вникваш бар по бар, че да си изпилиш входа, идеята ми беше да ти покажа, защо от време на време трябва поне м15 и Н1 да поглеждаш
      А ПА не е само барчета, трендове първични и другите видове и т.н.

А сега излизам на разходка.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 02-08-2013 17:19 #2002 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от stanislavnba Виж мнението
      много зле. а мислех че печелиш и ти ама явно не било така ..
      грешна позиция е която не е по правилата. ако е излязла на плюс още по зле , защото ще я вземеш така и следващия път а късмета няма да е все на твоя страна.
      от първата позиция на НОвак си личи че е брутален късмет. Позицията няма никва логика и Никито да не я търси щото ще си затрие акаунта ако търси логика там където няма.
      че била станалоа голяма работа. 1 позиция няма никав ефект върху акаунта. освен ако не е напраскана с голям обем ама то така пак се губи акаунта .
      това още като се пише плана трябва да се знае. че печеливша и губеща не е като правилна и неправилна.
      той пазара е 50 на 50 ако не знаеш какво правиш. всеки може да му се отвори парашута на половината опити .
      И аз съм на това мнение, правилините сделки не винаги са печеливши и обратното печелившите не винаги са правилни, ама лошото е че после тези грешки се връщат с лихва. А това с добавянето към губеща съм го правил с първата ми сметка, заедно с много други глупости, нищо хубаво не съм видял от това.

----------

Цитирай Първоначално написано от NIQUE Виж мнението
      Гледам, че назрява необоснован спор. Ще пробвам и аз да се включа.
      Графиката в златото на Новак е супер, единствено и само ако е взет ордера на базата на по-голям фрейм, а тя си го призна. От перспективата, която тя дава няма основание. Тоест накара ме сам да проверя ЗАЩО! Ако примерно се съобразява със H1 и там има основание, то на М5 рейнджа не би трябвало да я бърка. Просто самата сделка има още 1-2 условия, за които не знаехме.
      За моята педантичност или може кон с капаци. Аз се старая да чета цената бар по бар и БАРОВЕТЕ да ми дадат насока какво се случва с цената на конкретния фрейм. Затова и качих една картинка с моето виждане на златото. Допълнителен бонус е като се опъне една тл на по-голям фрейм (М15) и там подскаже цената къде би трябвало да даде сигнал. НО ПАК СЕ ПОВТАРЯМ по Брукс, който аз СЛЕДВАМ на самия фрейм трябва да има бар, който да посочи намеренията на цената.

П.П дано съм се изразил правилно!
      А като четеш бар по-бар замислял ли си се че при различните брокери има разлики в графиките и не винаги свешите са еднакви.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

4. 02-08-2013 17:58 #2003 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      NIQUE
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      NIQUE не е на линия
      Дилър
      Riang

NIQUE е незавървено бижу NIQUE е незавървено бижу NIQUE е незавървено бижу NIQUE е незавървено бижу Аватара на NIQUE
      Град
      Plovdiv
      Начислени плащания
      147.85 USD
      Благодарности
      744
      Благодарили са му 306 Пъти в
      158 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от stanislavnba Виж мнението
      абе брат. ако гледаш тая подкрепа или по големия фрейм Н1 входа е на съвсем различно място. или е трябвало да бъде по рано , ако е основан само на това условие или трябва да бъде по късно ако е на друго условие.
      той е на толкова криво място че няма читаво правило за вход за дълга там. да не говорим че има добавка, и да не говорим че няма стоп. Или е бил 20 тика под графиката.
      търгувай и ти така и ще я докараш баш докъдето и тя .
      stanislavnba, не ме разбра напълно. Това дали е гледала голям фрейм, дали е гледала новини или някакъв вид индикатори, това са допълнителни условия и според тях, тя може да има основание да влезне. Това НИЕ на тази картинка няма как да го разберем, щом е влезнала по нейните правила е ОК. Затова и аз и Джей Зи искахме подробности. След това показах на моята картинка според моите правила как бих действал. Тук вече говорим за различен начин на търговия, затова и е безпочвено да се критикува.
      Все едно на теб RSI да ти каже тук купи, ти да купиш и да ми покажеш на мен сделката, която е страхотна. А аз да ти кажа ти луд ли си! Щом е по някакви правила, които ти помагат да вадиш пари...

Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      За австралиеца вчера ти ме насочи, не го бях търгувала 2-3 седмици,правила съм анализ Дейли на златото, който си го имам и не се мени всеки ден, Н4, Н1,М15 ако искаш вземи си ги направи и ги пусна, после аз ще пусна мойте ище сравним, останалото като статистика от мойте, което съм взела в предвид няма как да го имаш защото едва ли си го водиш.
      Няма лошо да вникваш бар по бар, че да си изпилиш входа, идеята ми беше да ти покажа, защо от време на време трябва поне м15 и Н1 да поглеждаш
      А ПА не е само барчета, трендове първични и другите видове и т.н.

А сега излизам на разходка.
      Novak, ето поне съм бил полезен с нещо . Напълно те разбирам и ето как аз процедирам. Сутрин щракам М15, отбелязвам си важни според мен С/Р от предишния ден и да видя дали има основен тренд(както бях пропуснал да го направя в озито от вчерашната сделка). По-голям фрейм от М15 много много рядко пускам, това само вкарва допълнителни променливи в търговията ми, които за МЕН не са важни, при положение, че таргетите рядко надминават 20 пипа и броя барове(H1,L1,H2,L2.....) ОСНОВНИЯ фрейм за анализ ми е М5 . От тук сравнението става почти излишно.
      Така че мога да предложа анализ на М5 на някой инструмент и ти да дадеш. Само кажи кой?

----------

Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      А като четеш бар по-бар замислял ли си се че при различните брокери има разлики в графиките и не винаги свешите са еднакви.
      K_W, не само различен брокер. Известно време сравнявах на бенча МТ4 и МТ5 бар по бар, понеже по цял ден ми бяха отворени и двете платформи. На много ключови зони сигналните барове се различаваха доста и това до някъде ме объркваше. Един ден в кратуната ми светна лампичка и зарязах МТ4-ката, не защото е по-зле, просто реших, че това ме разсейва и се съсредоточих само върху една платформа. Като карането на кола, при едната газта е по- чувствителна от на другата, всичко е въпрос на свикване.

Благодарности  

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. Следният потребител изказва благодарност на NIQUE за полезния пост:

драгата (02-08-2013)

6. 02-08-2013 18:15 #2004 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Тъпото в случая е че свещите трябва да ти говорят какво прави пазара и как ще реагират трейдърите, но реално те не виждат това което и ти и може да не реагират по същия начин.
      За това не им се предоверявай.

Благодарности  

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

7. Следният потребител изказва благодарност на K_W за полезния пост:

NIQUE (02-08-2013)

8. 02-08-2013 18:52 #2005 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Svilen
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Svilen не е на линия
      Главен дилър
      Mati

Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Аватара на Svilen
      Начислени плащания
      763.75 USD
      Благодарности
      1 734
      Благодарили са му 216 Пъти в
      182 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Няма нужда от ядове Ако печелиш - добре, ако не - виж защо и започни да печелиш...иначе този видял едно онзи друго - карай си както знаеш и успех

Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

9. Следният потребител изказва благодарност на Svilen за полезния пост:

NIQUE (02-08-2013)

10. 02-08-2013 21:29 #2006 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      NIQUE
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      NIQUE не е на линия
      Дилър
      Riang

NIQUE е незавървено бижу NIQUE е незавървено бижу NIQUE е незавървено бижу NIQUE е незавървено бижу Аватара на NIQUE
      Град
      Plovdiv
      Начислени плащания
      147.85 USD
      Благодарности
      744
      Благодарили са му 306 Пъти в
      158 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Svilen Виж мнението
      Няма нужда от ядове Ако печелиш - добре, ако не - виж защо и започни да печелиш...иначе този видял едно онзи друго - карай си както знаеш и успех
      Страхотно видео! http://www.ted.com/talks/rory_suther...verything.html

Благодарности  

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

11. Следният потребител изказва благодарност на NIQUE за полезния пост:

Svilen (02-08-2013)

12. 03-08-2013 11:48 #2007 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      Н4http://charts.mql5.com/2/187/gold-h4-admiral-markets-as.png
      Имаме пробита трендлиния , тест и таргета на фигурката си е даден, цената се спира на подкрепата и почва да мисли.Може и да се върне да тества пробива, може и да си продължи надолу.
      http://charts.mql5.com/2/187/gold-m1...markets-as.png
      Рейндж, има едно боц отгоре, което в светлината на разгледания пример от вчера с австралиеца изглежда нефелно, ама аз се набутвам баш на него, защо,
      Чакам отблъсване някакво подкрепата за тест на пробива, което да ми даде поне таргета си, а защо си мисля че ще ми го даде по три причини.
      -по малките графики-5м, флагче двойно дънче и т.н фигурки си перат директно дават си таргета и рядко дават втори шанс не си ли влязол овреме по-добре да не се набутваш
      -имам си статистика, че при рейнджове до 7 долара на златото системката на Дани безиндикаторната има над 70 процента успеваемост
      - от две години близо си водя статистика при основните новини мейджърите как реагират, както и златото, както и знам, че ако не съм влязла при него преди новините вход няма да видя, а само ще изгледам едни свещи.
      Стоповете бяха отдолу два пъти спреда плюс 2 долара- тънки стопове рядко ползвам.
      Имам и някакви основания от Дейли, ама те са вълни и няма ги пиша тъй или иначе никой не се интересува от вълни и повечето хора смятат че не работят.
      На вид еднакви графики, ама каква е разликата с австралиеца- той на часовата е с много силен мечи тренд и голямо ускорение, по малките все нови и нови дъна рисува, с връщания за тест на предходните- значи переш си по тренда докато те опердаши, ама тия връщанки поставят един въпрос за стопа как да бъде, демек не го ли хванеш баш импулса, после и да даде таргета, плиткия стоп си е заминал, което значи, че откъм време много трябва се прецизира входа кога да е.
      Та защо ти пиша всичко това, не за да те откажа от петминутката, а да видиш, че един шаблон наложен автоматично на графиката както ти си разбрал не работи автоматично и не се получава колкото и педантично да му изпълняваш условията.
      Поглеждането по Дейли и н4 не ти е необходимо постоянно да го правиш, там нещата се променят бавно, но някаква ориентация къде си по графиката.
      Отделно прецизиране откъм време щом работиш на петминутка, всякакви ей такива детайли дето ще ти дадат повечето успешни входове.

Дай анализ на инструмент дето ти си избрал, но има и нещо друго в началото се чудех що съветват да не се разпиляваш по много инструменти, има си логика, всеки инструмент си има различна динамика, а незнаейки динамиката с едно такова шаблонче лесно ще патиш.
      Ето аз търгувам основно фигури и пробиви и т.н.
      Обаче има инструменти дето ги рисуват и такива дето не или правят много фейкове.
      Примерно долар канадец много ги разваля, обаче всъщото време мини трендчетата са му чисти и като се закачиш си наясно, че докато не ти опердаши стопа като го местиш мога да държа и седмица, опердаши ли ми стопа и влезе лив рейндж не го търгувам.
      Просто хванал си брукс, ок пунктуалността не е всичко, хубаво си анализираш грешките, но виж какво е общото при грешките, че да го избягваш и да ги намалиш.

Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

13. Следните 5 потребители изказват благодарности на Novak за полезния пост:

Oleg (03-08-2013), Svilen (03-08-2013), драгата (03-08-2013), JaY_Z (03-08-2013), NIQUE (09-09-2013)

14. 03-08-2013 22:53 #2008 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      JaY_Z
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      JaY_Z не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите Аватара на JaY_Z
      Начислени плащания
      2,182.05 USD
      Благодарности
      1 647
      Благодарили са му 6 396 Пъти в
      3 389 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      Н4http://charts.mql5.com/2/187/gold-h4-admiral-markets-as.png
      Имаме пробита трендлиния , тест и таргета на фигурката си е даден, цената се спира на подкрепата и почва да мисли.Може и да се върне да тества пробива, може и да си продължи надолу.
      http://charts.mql5.com/2/187/gold-m1...markets-as.png
      Рейндж, има едно боц отгоре, което в светлината на разгледания пример от вчера с австралиеца изглежда нефелно, ама аз се набутвам баш на него, защо,
      Чакам отблъсване някакво подкрепата за тест на пробива, което да ми даде поне таргета си, а защо си мисля че ще ми го даде по три причини.
      -по малките графики-5м, флагче двойно дънче и т.н фигурки си перат директно дават си таргета и рядко дават втори шанс не си ли влязол овреме по-добре да не се набутваш
      -имам си статистика, че при рейнджове до 7 долара на златото системката на Дани безиндикаторната има над 70 процента успеваемост
      - от две години близо си водя статистика при основните новини мейджърите как реагират, както и златото, както и знам, че ако не съм влязла при него преди новините вход няма да видя, а само ще изгледам едни свещи.
      Стоповете бяха отдолу два пъти спреда плюс 2 долара- тънки стопове рядко ползвам.
      Имам и някакви основания от Дейли, ама те са вълни и няма ги пиша тъй или иначе никой не се интересува от вълни и повечето хора смятат че не работят.
      На вид еднакви графики, ама каква е разликата с австралиеца- той на часовата е с много силен мечи тренд и голямо ускорение, по малките все нови и нови дъна рисува, с връщания за тест на предходните- значи переш си по тренда докато те опердаши, ама тия връщанки поставят един въпрос за стопа как да бъде, демек не го ли хванеш баш импулса, после и да даде таргета, плиткия стоп си е заминал, което значи, че откъм време много трябва се прецизира входа кога да е.
      Та защо ти пиша всичко това, не за да те откажа от петминутката, а да видиш, че един шаблон наложен автоматично на графиката както ти си разбрал не работи автоматично и не се получава колкото и педантично да му изпълняваш условията.
      Поглеждането по Дейли и н4 не ти е необходимо постоянно да го правиш, там нещата се променят бавно, но някаква ориентация къде си по графиката.
      Отделно прецизиране откъм време щом работиш на петминутка, всякакви ей такива детайли дето ще ти дадат повечето успешни входове.

Дай анализ на инструмент дето ти си избрал, но има и нещо друго в началото се чудех що съветват да не се разпиляваш по много инструменти, има си логика, всеки инструмент си има различна динамика, а незнаейки динамиката с едно такова шаблонче лесно ще патиш.
      Ето аз търгувам основно фигури и пробиви и т.н.
      Обаче има инструменти дето ги рисуват и такива дето не или правят много фейкове.
      Примерно долар канадец много ги разваля, обаче всъщото време мини трендчетата са му чисти и като се закачиш си наясно, че докато не ти опердаши стопа като го местиш мога да държа и седмица, опердаши ли ми стопа и влезе лив рейндж не го търгувам.
      Просто хванал си брукс, ок пунктуалността не е всичко, хубаво си анализираш грешките, но виж какво е общото при грешките, че да го избягваш и да ги намалиш.
      всичко което обясняваш е супер....но трябва да се съгласиш че правиш мечешка услуга на колега, който търгува един фрейм...ти му пускаш шот да размишлява върху сделка защо....но в същото време сделката не ти е на този фрейм, а на повисок....

понеже нямам графика пред себе си на златото и никога не съм го търгувал....15 м фрейма ако го дисектирам на ум към 5м...там няма двойно дъно...има флаг...ама не бичи...даже не е флаг а е рейндж...и думите ти със нищо не променят факта че купуваш връх на рейндж в дадения шот и фрейм...а да купуваш пробив на връх на рейндж в меча обстановка дори и да изкараш пари от това...не е повод за гордост още по малко наставления към учещ се колега....това всичкото според моето скромно мнение...
      << ordo ab chao >>

....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
      Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

15. Следният потребител изказва благодарност на JaY_Z за полезния пост:

bombe (02-09-2013)

16. 04-08-2013 07:00 #2009 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      anonimen komardjia
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      anonimen komardjia не е на линия
      Форекс гуру
      Malu-malu

anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите Аватара на anonimen komardjia
      Начислени плащания
      717.10 USD
      Благодарности
      599
      Благодарили са му 1 978 Пъти в
      1 147 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Novak, Госпожо, нямате грам последователност в мисленето, прескачате цели фрагменти от пазарното развитие понеже сте устремени към някакви ваши хипотетични таргети и то доста сочно светещи във вашите представи. Първия ви вход да и то с 1/4 -1/3 от целевия обем, но втория е пълен абсурд. ОК намираме се на подкрепа от по-голям фрейм, но къде е казано че в зона на подкрепа от първия път би се случило обръщането, а не от 3-тия път.
      Има нещо друго, което е по важно за мен - Колко % от акаунта щяхте да загубите особено след добавката - това е важното за мен, въпреки добавката ви, в която сте проявили много въображение.

.... а и Олег, да изказваш абсурдни твърдени че по-важното да си на плюс независимо от действията си (накратко това си казал) , си е ебати абсурда дето те е поувлякъл в манията си да ласкаеш. Дръж се малко на положение говорим си за ПА все пак, а не за това как на Новак да се харесаш.

Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

17. Следният потребител изказва благодарност на anonimen komardjia за полезния пост:

bombe (02-09-2013)

18. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    19. 04-08-2013 08:17 #2010 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      Цитирай Първоначално написано от JaY_Z Виж мнението
      всичко което обясняваш е супер....но трябва да се съгласиш че правиш мечешка услуга на колега, който търгува един фрейм...ти му пускаш шот да размишлява върху сделка защо....но в същото време сделката не ти е на този фрейм, а на повисок....

понеже нямам графика пред себе си на златото и никога не съм го търгувал....15 м фрейма ако го дисектирам на ум към 5м...там няма двойно дъно...има флаг...ама не бичи...даже не е флаг а е рейндж...и думите ти със нищо не променят факта че купуваш връх на рейндж в дадения шот и фрейм...а да купуваш пробив на връх на рейндж в меча обстановка дори и да изкараш пари от това...не е повод за гордост още по малко наставления към учещ се колега....това всичкото според моето скромно мнение...
      Услуга не правя, нито го наставлявам, показах две на пръв поглед сравнително идентични идентични ситуация.
      Да можеше да има и ударен стоп, нито съм го търсила просто така се случи на другия ден.
      Както и не съм казала, че и на мен не ми гърмят стоповете.
      Дали ще ползва нещо от това което казва или не- негова работа, дали ще го наведе на някакви мисли той си знае .
      Следва едно гуру вече доста време педантично и нищо друго- има някакво очакване, че нещата ще се случат, не те още не му се случват както той иска въпреки педантичността и старанието.
      Дали към модела трябва да се добави нещо друго или не кой да ти каже.
      Или да застъпи друга теза, че и най-софистицирания модел ще обхване една малка част от комплексността на пазара.
      Създателя на всеки модел се фокусира върху онези аспекти, които самия той преценява за най-съществени, а оценките им се основават на евристика и "елементарен житейски опит".
      Някои хора са по-задълбочени от останалите, но никой от тях не е безкрайно рационален.
      И тъй като ограничено е обратно на безкрайно, всеки от нас е ограничено рационален да речем.
      Та кой да ти каже кое е правилното рационалното очакване или ограничената реалност.

----------

Цитирай Първоначално написано от anonimen komardjia Виж мнението
      Novak, Госпожо, нямате грам последователност в мисленето, прескачате цели фрагменти от пазарното развитие понеже сте устремени към някакви ваши хипотетични таргети и то доста сочно светещи във вашите представи. Първия ви вход да и то с 1/4 -1/3 от целевия обем, но втория е пълен абсурд. ОК намираме се на подкрепа от по-голям фрейм, но къде е казано че в зона на подкрепа от първия път би се случило обръщането, а не от 3-тия път.
      Има нещо друго, което е по важно за мен - Колко % от акаунта щяхте да загубите особено след добавката - това е важното за мен, въпреки добавката ви, в която сте проявили много въображение.

.... а и Олег, да изказваш абсурдни твърдени че по-важното да си на плюс независимо от действията си (накратко това си казал) , си е ебати абсурда дето те е поувлякъл в манията си да ласкаеш. Дръж се малко на положение говорим си за ПА все пак, а не за това как на Новак да се харесаш.

Сега в неделя ще ме караш да смятам, обема е под 2 процента, като той е разделен на двете позиции по 0.13.
      А защо така влизам при златото обясних в предишния пост, рядко дава втори шанс ако не си с чакаща, половината го слагам на чакаща, другата половина ако даде такъв я слагам ръчно, ако не си прибирам половинката .

П.с.
      Доста сделки показвам, като не подбирам само тези успешните, нито съм от съфорумците дето винаги имат позиция като тръгне движението и стоп не ги лови, и аз имам още какво да уча.

Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

20. Следният потребител изказва благодарност на Novak за полезния пост:

NIQUE (09-09-2013)

Затворена тема
    Страница 201 от 226 ПървиПърви Предишно ... 101 151 191 199 200 201 202 203 211 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Обучение за Форекс   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти