Де да знам точно как да го разпределим тайминга в пропорции , ето тука в един виц най точно сякаш са го казали
С КОГО СПИ МЪЖЪТ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ?
- до 3 години с биберона
- от 3 до 7 с мечо
- от 7 до 10 с Батман
- от 10 до 15 с никой
- от 15 до 20 с мечтата
- от 20 до 30 с жена си
- от 30 до 40 с чужда
- от 40 до 50 с всяка
- от 50 до 60 с грейка
- от 60 до 70 със затворен прозорец...
----------------------------------------
колко познати начина знаеш когато цената обръща? Към момента много актуално е обръщането с поредица плитки дъна за нагоре и поредица от плитки върхове и следва надолу. Къде да ги чакаме тези поредици, ами около съпротивите и подкрепите на някакво отстояние от тях примерно 30-40 пипса може и повече може и по малко, гледаш. Ако е много сигурна посоката за обръщане то пичовете ще те изкушат, вдигайки цената не с 30 пипа над съпротивата а с 60 пипа, за да си помислиш че с ме за нагоре и да влезеш с дъги, и хоп когато съберат обема и почват скоростно да те суркат надоле. Но ако се абстрахираш от това колко е голямо въпросното движение и съсредоточиш как става то, то няма да ти убегне факта че от първия до последния ъп цената е мина само 100 пипса за 14 дена както бе при еврото ( по памет) и после какво стана сам видя какво стана с еврото.... а допреди няколко месеца бе модерно да обръщат цената с глава и рамене. .... за да почнеш да ги разпознаваш , кажи сега колко време ти трябва? ами ако мозъка ми не е увреден с други методи сигурно 8часа*20 дена = 160 часа , айде да са 3 месеца че да затвърдим обръщанията 480 часа, а ти схванеш ли принципа на съпротивата и подкрепата и самото обръщане другото ще е лесно.
----------
Грешно е! с тез номера на инстата, няма вече рентабилност в спама.