Откажи цигарите. Жена ми като ми дъхне вечер на цигари, и аз се изнасям в хола. Па след това, ние сме лошите!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
NIQUE (26-06-2013)
И аз се надявам на отговор от тези дето знаят ? Макар, че някога броят и един бар....Колеги, тук според мен заради тоя фалшив пробив (в кръгчето) се е получило това движение нагоре. Може ли само да ми кажете дали добре съм преброил леговете нагоре...По-точно там където е първи не съм сигурен дали му е там мястото или там където съм означил 2-ри трябва да е първи....
nnikos, аз това виждам
Ако вземем само баровете в оградения жълт правоъгълник, то това са 3 лега. Ако вземем цялата картинка(както ти си я дал), то това са 2 лега. Тоест в цялостната картинка т.1 и т.2 са част от един лег, който пробива червената тл., като той от своя страна е съставен от 2 по-малки лега!
Брукс казва така: Пробива на всяка трендлиния, създава нов лег. Ако имаш книгата му на английски прегледай от страница 76 нататък.
П.П ако греша някъде ме поправете.
Последна редакция от NIQUE : 26-06-2013 на 22:28
Точно 3 лега са, правилно си ги преброил. Относно движението нагоре, не си прав - цената е влезла в зона на подкрепа, от там идва движението.
Добър ден гусин ГембълС инджинера са загубихте, кат на баба цикъла и ми много мъчно
Пиени ли сте или му помагаш да си продаде каунету
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Добър ти ден сеньор Хенерал,
Де да бехме пиени, ама не................ Аз катастрофирах с матора, а преди това оня дзвер селския ти, взе че с чупи крака и сега сме куция и сакатия. На всичко отгоре глупавата ни държава забрани онлайн хазарта и ми бръкна в задника.
Добър ти ден сеньор Хенерал,
Де да бехме пиени, ама не................ Аз катастрофирах с матора, а преди това оня дзвер селския ти, взе че с чупи крака и сега сме куция и сакатия. На всичко отгоре глупавата ни държава забрани онлайн хазарта и ми бръкна в задника.Хмм...... оправяйте се бързо, че лятото тропа на вратата
И наще значи копират франсетатаПрез чужди сайтове не става ли
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Здрасти ,здрасти Гембълче Много здраве на на счупеното РукиДобър ти ден сеньор Хенерал,
Де да бехме пиени, ама не................ Аз катастрофирах с матора, а преди това оня дзвер селския ти, взе че с чупи крака и сега сме куция и сакатия. На всичко отгоре глупавата ни държава забрани онлайн хазарта и ми бръкна в задника.
И ти да си ми здраво и да оздравяваш
Прочеее пиши ми на лични някаква поща да ти кажа как да заобиколиш простотиите на еврофутбола и да си влезеш кротко там където искаш с кеф
Успех !!!
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване