• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Обучение за Форекс
    • Price Action

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Price Action

Затворена тема
    Страница 170 от 226 ПървиПърви Предишно ... 70 120 160 168 169 170 171 172 180 220 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 1 691 до 1 700 от общо 2259
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 22-05-2013 17:34 #1691 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      NIQUE
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      NIQUE не е на линия
      Дилър
      Riang

Моля, изберете категория: - Откажи
      NIQUE е незавървено бижу NIQUE е незавървено бижу NIQUE е незавървено бижу NIQUE е незавървено бижу Аватара на NIQUE
      Град
      Plovdiv
      Начислени плащания
      147.85 USD
      Благодарности
      744
      Благодарили са му 306 Пъти в
      158 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от anonimen komardjia Виж мнението
      ами в долната картинка и аз не виждам вход... тренд линиите са по скоро за ориентир а не да се търгуват
      anonimen komardjia, имаш предвид, че сигналния бар не е добър ли? Как така не са за търгуване? Нали имаме примерно дъно и връх, след това по-високо дъно и връх. След това опъваме тл, и при следващия пулбек и тест на тази тл. и при сигнален бар - вход ?

или имаш предвид, че това е фалшив пробив на низходящата тренд линия?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 22-05-2013 21:04 #1692 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      anonimen komardjia
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      anonimen komardjia не е на линия
      Форекс гуру
      Malu-malu

anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите Аватара на anonimen komardjia
      Начислени плащания
      717.10 USD
      Благодарности
      599
      Благодарили са му 1 978 Пъти в
      1 147 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      tretipip,какво да я гледам, той моята гледал ли е? и в случая едно лице е тръгнало да вкарва дълги по предполагаем нещо, в случая тренд.

на тоя девил стоповете за ловене на тренда колко са големи 10 пипса ??? ами то цената може да си влезе в тренда след като ти ошляпа няколко стопа. в случая мисля че коментираме конкретно, а не принципно.

-----------
      Ами мой човек къде видя сигнален бар? или понеже ти се стори евтино и реши да влезеш.
      Това което се вижда на графиката е че цената е стигнала таргерти (горе8480), следват:
      1. близки върхове и обрат надолу.
      2. направо обрат надолу (без достигане отново на върха)
      3. изстрелване нагоре.

ти си заложил за нагоре. в твоя случай са т.1 и т.3 са благоприятни , казвам и т.1 понеже таргетите ти обикновено са малки.
      какво си направил. влязъл си като пълен фантазьор. Защо ли? ами защото вярваш на глупостите на разни форумни чикиджии дето им дай да коментират със задна дата, създавайки впечатление, че има някаква сигурност в написаното в тях (ами погледни им сделките и после погледни теоретичните постановки които разнасят ежедневно във форума (дали има нещо общо теорията и практиката)и ще ти стане ясно за какво ти говоря ). ,,,, нататък - за да влезеш ( вариант 1 и вар.3) то трябва да видиш че някой купува от зоната, а точно там където си влязъл как разбра че някой купува не ми става известно, малко по-вдясно вече при оформено едно дъно в ляво (дето си купил) е друга работа - виждаш, че някой един път е купувал и втори път като видиш че се купува от зоната значи е дошло време за поемане на риска, то може да падне още веднъж но зона трябва да имаш оформена иначе си гадаене. ..

в спорове няма да влизам, дали е така или не е, понеже отдавна спрях да си играя с чурката..

пп
      коментирам това което виждам, без да съм го гледал по-високите фреймове, а дори и не съм го гледал освен твоя чарт.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

4. Следните 2 потребители изказват благодарности на anonimen komardjia за полезния пост:

NIQUE (22-05-2013), драгата (23-05-2013)

5. 22-05-2013 21:15 #1693 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 368 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Цитирай Първоначално написано от tretipip Виж мнението
      Явно не сте виждали видеотата на Де Вил по тази стратегия, защото преди и аз не ги играех така.
      По де вил там няма вход, ао говориш за 3sma======================

Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

6. 22-05-2013 22:08 #1694 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      фицката
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      фицката не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите Аватара на фицката
      Град
      На топло
      Начислени плащания
      4,430.94 USD
      Благодарности
      7 502
      Благодарили са му 8 545 Пъти в
      5 679 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      NIQUE добре се справяш Влагаш мисъл в търгуването, което е от голямо значение С времето ще изчистиш и детайлите
      Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
      Благодарности  

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

7. Следните 2 потребители изказват благодарности на фицката за полезния пост:

NIQUE (23-05-2013), REDA (11-06-2013)

8. 23-05-2013 05:49 #1695 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      anonimen komardjia
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      anonimen komardjia не е на линия
      Форекс гуру
      Malu-malu

anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите anonimen komardjia е отвъд представите Аватара на anonimen komardjia
      Начислени плащания
      717.10 USD
      Благодарности
      599
      Благодарили са му 1 978 Пъти в
      1 147 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от NIQUE Виж мнението
      anonimen komardjia, имаш предвид, че сигналния бар не е добър ли? Как така не са за търгуване? Нали имаме примерно дъно и връх, след това по-високо дъно и връх. След това опъваме тл, и при следващия пулбек и тест на тази тл. и при сигнален бар - вход ?

или имаш предвид, че това е фалшив пробив на низходящата тренд линия?
      Друго какво да ти кажа. Ти май беше от феновете на Брукс, един ден когато разбереш есенцията в търговията която и той загатва, а ти по всяка вероятност не може да разбереш към момента, понеже си се вторачил в картинките му, .......... момента на изненадата е много важен, той също го засяга поне от това което съм виждал тука във форума... а ти си написал "очаквано движени" - дали неволно или съвсем съзнателно си употребил словосъчетанието е въпроса на който трябва да седнеш да си отговориш ама откровено сам пред себе си. .... малко са ми разхвърлени мислите
      Погледни червената стрелка, благодарение на тази маневра в рамките на един час се изтъргваха над 120000 контракта 6Е по памет.

интерпретации разни може да се предложат, но е много важно да следиш и опознаеш: бързите обрати и увличането на тълпата. ето ти една схема която е била на много екрани.

Благодарности  

Печелете пари, без да напускате дома си.

9. Следните 6 потребители изказват благодарности на anonimen komardjia за полезния пост:

Steko (23-05-2013), драгата (23-05-2013), Emil Enchev (23-05-2013), NIQUE (23-05-2013), RyMu (23-05-2013), фицката (23-05-2013)

10. 23-05-2013 09:13 #1696 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      драгата
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      драгата не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще Аватара на драгата
      Град
      София
      Начислени плащания
      1,949.55 USD
      Благодарности
      4 389
      Благодарили са му 1 817 Пъти в
      1 315 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      поздрави anonimen komardjia,
      тъй като ми прави впечатление, че не си много фен на Ал Брукс(което си е твое право на избор и разбиране за търговията, не случайно има толкова много стратегии)...
      бих искал да те помоля, да споделиш някое полезно четиво за търговия според твоите разбирания за търговия....

благодаря предварително!

----------

едно късметлииско контрене от мене
      е/й м5
      [IMG] how to capture screen[/IMG]

е/й м1
      [IMG] screenshot software for windows[/IMG]
      някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
      прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
      добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...

и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
      каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
      няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?

напред и само нагоре.......или надолу ?!?
      Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

11. Следните 3 потребители изказват благодарности на драгата за полезния пост:

NIQUE (23-05-2013), RyMu (23-05-2013), Statev (26-05-2013)

12. 23-05-2013 09:38 #1697 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      NIQUE
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      NIQUE не е на линия
      Дилър
      Riang

NIQUE е незавървено бижу NIQUE е незавървено бижу NIQUE е незавървено бижу NIQUE е незавървено бижу Аватара на NIQUE
      Град
      Plovdiv
      Начислени плащания
      147.85 USD
      Благодарности
      744
      158 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от anonimen komardjia Виж мнението
      Друго какво да ти кажа. Ти май беше от феновете на Брукс, един ден когато разбереш есенцията в търговията която и той загатва, а ти по всяка вероятност не може да разбереш към момента, понеже си се вторачил в картинките му, .......... момента на изненадата е много важен, той също го засяга поне от това което съм виждал тука във форума... а ти си написал "очаквано движени" - дали неволно или съвсем съзнателно си употребил словосъчетанието е въпроса на който трябва да седнеш да си отговориш ама откровено сам пред себе си. .... малко са ми разхвърлени мислите
      Погледни червената стрелка, благодарение на тази маневра в рамките на един час се изтъргваха над 120000 контракта 6Е по памет.
      Точно така! Брукс ми допада много, но само по неговите картинки, както казваш ти не мога да стана търговец. Опитвам се да приема, че всяко движение е ОЧАКВАНО и няма как да е сигурно. Много ми е трудно да го приема, но се старая. Но нали тук идва и системата и тестовете или както искаш ги наречи. Именно те ми дават този "edge" предимство във всяко изтъргувано "очаквано" ценово движение. Много ми хареса разяснението на Фицката в неговата тема, затова че фигурките са отражение на поведението на търговците. Тук и Дъглас много ми помогна, макар че само с едно прочитане няма да стане!
      Може би аз съм оставил грешно впечатление, че чакам цената да се държи, както аз искам.

----------

Цитирай Първоначално написано от драгата Виж мнението
      едно късметлииско контрене от мене

драгата, защо разчиташ само на доджито, а не изчакаш ретест и тогава? Това доджи може да ти изиграе много лоша шега

Благодарности  

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

13. 23-05-2013 10:03 #1698 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      драгата
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      драгата не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще Аватара на драгата
      Град
      София
      Начислени плащания
      1,949.55 USD
      Благодарности
      4 389
      1 315 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от NIQUE Виж мнението
      драгата, защо разчиташ само на доджито, а не изчакаш ретест и тогава? Това доджи може да ти изиграе много лоша шега
      знам, ама поемам риска
      ....аз много обичам да контря....което се опитвам да изкореня, оти понякога много стопове се дават....

а в случая при такъв спад, може да няма тест или поне толко скоро ако погледнеш сега графиката, как не може да бие 131,16 или поне се е закучило...си правя извода, че може да опитам една къса за тест на дъното....
      имам някво впечатление, че след по голям спад след това има бързо връщане на горем както в случая, ако има тест на дъното от днес може да се очаква корекция поне до 131,72 или 131,97....
      при мен нещата седяха така, след малко трябва да се оправям за работа, и не мога да чакам тест и след това да се включвам, което в някакъв момент ме поставя в по-голям риск от този който има на разположение целия ден за търговия
      аз търся малка корекиця, в случая не е много малка ама на фона на спада според мен е добра

а и йената е малко тегава и понякога направо отпрашва
      в случая гледах възможно по-скоро да мина на стоп на нула....
      може би съм имал късмет......

----------

NIQUE, на голямата графика, там дето отварям дългата зарад доджито има една синя дебела хоризонтална линия и една бяла тл с пунктир...
      ето какви са тез линии
      на едно място се пресичат връх + тл и то на голяма графика и имаме доджи, като преди това има голям мечи бар 52пипа, преди това няма толко големи барове, което може да се тълкува като някъв последен напън на мечоците...
      [IMG] imageshackus[/IMG]
      някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
      прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
      добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...

и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
      каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
      няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?

Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

14. Следните 2 потребители изказват благодарности на драгата за полезния пост:

NIQUE (23-05-2013), RyMu (23-05-2013)

15. 23-05-2013 10:17 #1699 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      NIQUE
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      NIQUE не е на линия
      Дилър
      Riang

Град
      Plovdiv
      Начислени плащания
      147.85 USD
      Благодарности
      744
      158 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от драгата Виж мнението
      NIQUE, на голямата графика, там дето отварям дългата зарад доджито има една синя дебела хоризонтална линия и една бяла тл с пунктир...
      ето какви са тез линии
      на едно място се пресичат връх + тл и то на голяма графика и имаме доджи, като преди това има голям мечи бар 52пипа, преди това няма толко големи барове, което може да се тълкува като някъв последен напън на мечоците...
      Започваш да усъвършенстваш контренията. Така като погледнах картинката, разбрах за какво говориш!

Благодарности  

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

16. Следният потребител изказва благодарност на NIQUE за полезния пост:

драгата (23-05-2013)

17. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    18. 23-05-2013 10:33 #1700 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      драгата
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      драгата не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

Град
      София
      Начислени плащания
      1,949.55 USD
      Благодарности
      4 389
      1 315 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      NIQUE, на това което обръщам внимание е как се държи цената около кръглите числа...
      гледай как спре на 130 па и се опитва да връща

Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

Затворена тема
    Страница 170 от 226 ПървиПърви Предишно ... 70 120 160 168 169 170 171 172 180 220 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Обучение за Форекс   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти