Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето една успешна и една неуспешна сделка от днес.
http://store.img-share.eu/ScreenHunt...jpg8HsgsVE.jpg
http://store.img-share.eu/ScreenHunt...jpgmyJapGX.jpg
Това са моите анализи на ситуациите, ако друг има различно виждане, нека сподели.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тука според мен няма какво да се каже.......................................... ..Ето една успешна и една неуспешна сделка от днес.
http://store.img-share.eu/ScreenHunt...jpg8HsgsVE.jpg
http://store.img-share.eu/ScreenHunt...jpgmyJapGX.jpg
Това са моите анализи на ситуациите, ако друг има различно виждане, нека сподели.
Първоначално щях да държа до таргета в синьо, но цената се поизтегли достатъчно за да вдигна многократно обема с цел скалп и да затворя на първия таргет, което ме устройваше напълно.
Загуби печалби са на екрана, вижда се по най-натуралния начин как се лови тази ситуации, вижда се че не съм мека китка, както и няма ги някакви гейски изказвания от страница назад : " днес направих няколко сделки, но тези ми харесаха и ще ви ги покажа"![]()
Трябва да се спи .... Фицка, лека нощ!
anonimen komardjia,
тва паунд/$ ли е ?!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
нещата при еврото се поотпушиха - да видим какво ще стане по нататък. глътка въздух. но накратко.
за теб риска точно там може да е голям, но за мен риска във всяка сделка е голям, независимо от това какво виждам.
покрай риска има друго понятие "мястото къде си струва да се поеме този риска". там си бе място и си поех риска.
малко повече свобода ти трябва, но ако си от ония мишоци дето си товарят сметките като селски бекове и селски пръчки (понеже има и дами) то тази свобода няма как да я почувства и не на последно място -Загуба се избива с повишаване на обема- т.е ако си селски бек натоварил каруцата и магарето е клекнало, то влизаш в омагьосания кръг да избиваш загуба с пипсове ... кратки силно емоционални временни успехи или устойчивост, но не толкова вертикална. но и там си го има голямото бонго ....... както и да е .... лек ден!
----------
днес се поизморих малко.
и да си довърша мисълта....... ."..силните владеят хаоса" .... това е положението
логични, нелогични, грозни, красиви, това е положението. всички отделни позиции какво влияние са оказали на баланса ми.
Аз приключих .... Лека!
![]()
Вие това евро направо сте го награбили колеги. Браво, все такива сделки да има!Чисто трейдърство!
nnikos, пазара е съпротиви и подкрепи - търсиш къде се е случило нещо и от там. все пак, там където са влезли мощно се очаква защита. и всичко се прави по посока на тенденцията, чакаш да влезеш в посоката й. само от едната страна действаш. чертай ги дебели правоъгълници и ще ти просветне, а не някакви тънки черти (малко е гейско това с тънките черти - вчера чета че в Украйна 50% от анкетираните смятат че хомосексуалистите трябва да бъдат подложени на лечение... какви са тези хапчета...незнам ) , а иначе това с тънките черти е измислено от хора теоретици, видиш ли подкрепа с тънка черта, направо му казваш че е теоретик.
чакаш и когато влезе цената там почваш последователно и упорито да продаваш без да сменяш посоката, която си намислил - удрят ти стопа ти пак влизаш, но предварително трябва да си определил евентуалния потенциал на таргета и от там да си изведеш обемите, които са функция на : таргета и едно 3-4 твои неуспешни пазарни появи. Пари трябват това е повече от ясно. ако влезеш с 1 лот, трябва да имаш и за едно 10 лота пари, а не да ми влезеш с 1 лот на макс и да те удари с 2*15пипса и салдото да ти падне от 1000$ на 700$ и да не можеш да нанесеш удара като се намести пазара. Ами ти сега ще ми кажеш, а защо не изчакаш да се намести пазара, ами то това само теоретиците го знаят в аванс кога пазара е готов да отлепи в неговата посока без да бъде ударен стопа им.
... и друг път не ми досаждай на лс.
Вчера преди пробива на eurusd един дневен страдъл струваше под 20 пипа. Плюсовете са че няма значение накъде ще пробие пазара, рискът е ограничен и няма как да бъде ударен стоп. Нещо като минус е, че тези 20 пипа са си разход. Като се имат предвид плюсовете обаче може да се отвори по-голяма позиция, защото поне в първите часове на американската сесия няма как да смъкнат волатилността и рискът на позицията е спреда +2-3 пипа. От друга страна обаче цял петък eurusd да стои в 40 пипа, си е странно.