Има ли възможност проваленият провал да се окаже 3-тият или 4-тият провал. Имам предвид, че съм виждал доста пробиви, където се опитва да пробие 3-4 пъти и на 5-тият път успява например. Тогава 2-рият сигнал реално нищо не означава.Това е много хитра стратегия. Ето ги и определенията на Ал Брукс:
Провал (Failure) Движение, при което предпазния стоп е ударен преди да бъде достигнато нивото за скалперска печалба или нивото за целева печалба на трейдъра, обикновено водещо до движение в противоположната посока, тъй като хванатите в капан трейдъри са принудени да затварят на загуба. Към момента целевата скалперска печалба при Emini е 4 тика и изисква 6 тика движение, докато при QQQQ е 10 тика и изисква 12 цента движение. Провален Провал (Failed Failure) Провал, който се проваля и движението се възобновява в посоката на първоначалния пробив. Тъй като това е втори сигнал, той е по-надежден.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
3,4 и повече провали си е чист рейндж...................................... ..............................
Най-доброто време за форекс търговия- миналата година!
NIQUE (13-05-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kmv,рейнджа малко неграмотно си го очертал, ама това е разбираемо понеже се опитваш да нагласиш някаква черта да пасне на някакви обяснения, ами ако долната я повдигнеш малко по-нагоре дето й е мястото, то тогава щеше да обявиш че цената е направила тест ...така стоят нещата при ТА всеки зяпа и му се привиждат разни неща,
gazaro (13-05-2013)
Ам така е, всеки тръгна на художник да се прави.kmv,рейнджа малко неграмотно си го очертал, ама това е разбираемо понеже се опитваш да нагласиш някаква черта да пасне на някакви обяснения, ами ако долната я повдигнеш малко по-нагоре дето й е мястото, то тогава щеше да обявиш че цената е направила тест ...така стоят нещата при ТА всеки зяпа и му се привиждат разни неща,
=======================================
Ти какво виждаш в това произведение ?
![]()
Последна редакция от Oleg : 13-05-2013 на 18:39
Рейнджа е начертан супер, с три теста на долната част и четири на горната. Много ясно си личи, че е congestion area и в заградената зона има купувачи хванати в капана, за това и изсипването след това е толкова бързо и внезапно.
----------
Смисълът е един и същ, комарджи, така че не мисля примера ти за уместен
http://prikachi.com/images/835/6185835H.jpg
Последна редакция от kmv : 13-05-2013 на 18:50
Чадо, защо така се опитваш да ни пречиш на комуникацията ???
аз такова... толкова да искам да съм комуникативен днес, а ти виж се.....
Всъщност малко хора могат да разберат посланията на Брукс понеже се опитват да го разберат четейки, ами ако не го разбереш преди да го прочетеш,то няма как да го разбереш докато го четеш! ... така е kmv, прав си! изключително прибързани ми бяха заключенията!
![]()
За комуникация де, как защо. kmv ти пише, ти се джасна на някъде забегна и ни вест, ни стон. Сега е по-добре, като изложи идеята си![]()
KMV,по интересно е кой купува при по нисък връх,при даденият рейндж?Рейнджа е начертан супер, с три теста на долната част и четири на горната. Много ясно си личи, че е congestion area и в заградената зона има купувачи хванати в капана, за това и изсипването след това е толкова бързо и внезапно.
----------
Смисълът е един и същ, комарджи, така че не мисля примера ти за уместен
http://prikachi.com/images/835/6185835H.jpgРейндж,рейндж,ама дъната и върховете си казват своето
![]()