^^ На мен ми харесва. В бичи тренд сме, прави флаг/корекция и продължава нагоре. Даже бих купил пак когато се връща до най-горната ти червена хоризонтална линия.
^^ На мен ми харесва. В бичи тренд сме, прави флаг/корекция и продължава нагоре. Даже бих купил пак когато се връща до най-горната ти червена хоризонтална линия.
Честита Нова Година на ВСИЧКИ!!! Нека тази е още по-плодотворна от изминалата!
**newbie, би ли посочил, кой е кендъла за вход според теб.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (01-01-2013)
NIQUE (01-01-2013)
**newbie, тази фигура на ELIUTE е нещо ново за мен или поне с това и наименование. Иначе аз там пропускам заради близостта на цената до горната част на канала дето съм нарисувал. Ама аз съм си още прохождащ.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз за първи път прочетох за тази фигура ELIUTE. Даже и гугъла не ми помогна, та ако може **newbie, да обясниш за какво става дума.
Колкото до самия сетъп, аз го знам като Breakout Pullback.
Последна редакция от kmv : 01-01-2013 на 23:39
Ами аз прочетох за това в първата ми книга за форекс - "100 Forex - учим и печелим заедно". Разработка е на един от авторите - Васил Банов.
Иначе е подобно на Breakout Pullback да.
Последна редакция от Cantona : 02-01-2013 на 00:19
Какво думаш бре,Брейкаут Пулбек-а е подобен на тази формация Елиют.Я са да видим кой от кой е преписвалТой иначе Васката Банов как ше направи впечатление да го земат на работа,той е разбрал,че от трейдинг не може да спечели,но като преведе някоя ингилиска книга,вмъкне тук таме нещо завоалирано и хоп,анализатор
![]()
^^ Е да... обърках реда.Елиюта причлича на Брейкаут Пулбека. Просто е по-скоро частен случай, когато втория връх е по-голям от предния.
Иначе търсих дали е продължил с разработката си, ама явно след книгата не е.![]()
Ха здравейтеКакво думаш бре,Брейкаут Пулбек-а е подобен на тази формация Елиют.Я са да видим кой от кой е преписвалТой иначе Васката Банов как ше направи впечатление да го земат на работа,той е разбрал,че от трейдинг не може да спечели,но като преведе някоя ингилиска книга,вмъкне тук таме нещо завоалирано и хоп,анализатор
Слушайте що ви дума Газаро
Той не се хаби напразно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН