Винаги има какво да се научи ...
Ама аз си ъпдейтвам постоянн с 8.1...няма как.
Винаги има какво да се научи ...
Ама аз си ъпдейтвам постоянн с 8.1...няма как.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и аз съм с 8.1 , доволна съм и си свикнах макар че в началото ми се виждаше странно
сега пък 10ката не ми харесва и не я искам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм я ползвала... но и нямам намерение за сега, че толкоз ми е чужда материята с техниката...направо ужас съм.
То 10ката се води уж комбинация от 7 и 8, обаче по-скоро е близко до 7цата.
Като свикнеш с 8.1 и ти харесва , защо да се сменя.
Да ти кажа и аз не съм на ти с техниката много
Не мисля, че е близка до 7 -цата, макар че аз съм работил сравнително малко с нея и не ме кефеше.
Дъгло време бяхме на 8.1 и от него самият Майкрософт ни преведе на 10-ката с лесен и бърз ъпдейт.
Мога да кажа, че 10 е с няколко грама по-лека от 8.1.![]()
Бреййй лепнах някакви рекламни програмки ,не са вируси щото аваста почисти всичко ама както си чета форума току изскочи някой джам дето не съм го викал
нищо не помага сега един по един ги тургам в поп .упа ,ама не знам ще помогне ли
----------
някой ще подскаже ли как можеш да си запишеш папките с любими сайтове от модзилата за да не се изгубят след преинсталация
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ами при нас специално си правим всяка седмица бекъп на цялата система на резервен (външен) хард диск и нямаме грижи. Ако нещо се обърка лесноБреййй лепнах някакви рекламни програмки ,не са вируси щото аваста почисти всичко ама както си чета форума току изскочи някой джам дето не съм го викал
нищо не помага сега един по един ги тургам в поп .упа ,ама не знам ще помогне ли
----------
някой ще подскаже ли как можеш да си запишеш папките с любими сайтове от модзилата за да не се изгубят след преинсталация
може да се ресторва. Можеш да качиш важни неща и на флашка. Те сега са с много полезен обем.![]()
ами бекъпа не помни кво си правил сле днего ба аланкоолю
нали това е проблема да се запишат на бързо някъде настройките и селд бек ъпа да ги възстановиш
освен това да правиш всяка седмица бекууп трябва да си сигурен че компа е перфоктен иначе става мазало
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
0159 (17-07-2016)
отиваш на Bookmarks –> Organize Bookmarks –> Import and Backup –>Export HTML...
после по същия начин си ги вкарваш само че натискаш Import HTML...
п.п. Това също трябва да помогне https://support.mozilla.org/en-US/kb...-tabs-with-you
Хрома ми правеше проблеми преди време и за сега ръчкам операта.................................... ...