kypa (27-12-2015)
Забранена, забранена, докът не дойде някой "инветитор", готов да даде 30%, на когото трябва.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-12-2015)
да не е луд да идва инвеститор да се блъска с производство.....къде,къде по-добре срещу някой леффф под масата да вземе готова продукция на пол цена...........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-12-2015)
Може и държавни да са /но май има и доста приватизирани/ но поръчките минават винаги през посредници .... Нали имаме и две дружества като Кинтекс
kypa (27-12-2015)
Тъй наречените външнотърговски дружества, ама ако се извадят разрешителни разни не мисля че проблем и всеки сам да си продава
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (27-12-2015)
няма новини.. и по Тв-то и по електронните медии.. дано Местан тая вечер да наплюе Доган, че да има утре какво да обсъждаме..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (27-12-2015)
kypa (27-12-2015)
Да ти кажа темичка ще си намерим за обсъждане, ама ще съм много щастлива, ако и единия и другия барабар с партийката им се изпарят, ще се концентрираме върху десни леви
----------
Със сигурност , и са скъпи, ама това не е бизнес за стотинки
kypa (27-12-2015)
кое му е лошото.. целите новини ни занимават с изпълненията на турската мафия.. свършват новините и почва турския сериал.. почти си представям, че съм на почивка в Кушадасъ.. само дето румсервиз няма в нашия блок..Да ти кажа темичка ще си намерим за обсъждане, ама ще съм много щастлива, ако и единия и другия барабар с партийката им се изпарят, ще се концентрираме върху десни леви
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (27-12-2015)
Точно туй предпочитам да го пропусна и да не ме занимат, ето например с Италия- манджа, мафия, мода както викат в рекламата на филм някой си няма ли да ти е по интересно
kypa (27-12-2015)