Защо , няма ли да пада.......................................... ..........
Аз имам къса.....................................![]()
Защо , няма ли да пада.......................................... ..........
Аз имам къса.....................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що питаш твоите прогнози нали винаги стават на 100%, ама кога отделна тема може и за внуците
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
.................................................. .................................................. .М-да явно сделки няма да видим, а термините,като хванем значението на думата термин, като го сложим при търговията, което е някакъв вид специфична дейност и твърдението ти за платените анализи за дюкас копи- явно един от най-големите брокери в света не държи на тая работа, да добавим претенЗията за познаване на Ган , вълни на Елиът и т.н видове анализ и стана една каша леле мале![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти пък ,не го ли видиш че е демо сметка Къде у наш цървулчо толкоз пари ,пък и кой ще му даде да ги изтегли
Както добре ти е известно ако това бе реална сметка и първия удар до къде 40000 доара бе реален трябва да си съвсем малоумен да търсиш и правиш втори такъв удар вместо да се опиташ да си прибереш печалбата![]()
Последна редакция от saxsten : 12-12-2015 на 16:11
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Но пада какво означава поскъпва или поевтинява и кое еврото или долара
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
daniwin (12-12-2015)
стискай малко зъби . понеделник идва . и без това ще има 4 пъти корекция на посоката . кво ти пукапреди хапчетата , и слвд хапчетата
![]()