Но аз си плащам данъците и няма от какво да се притеснявам. ..............................Аз на НАП не показвам, че на теб ще покажа
Мога да пусна и сделките - няма проблем.
----------
Лека вечер!....................................... ..................................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тази грешка и аз съм я правил , реша нещо после се подведа и смениш ли..отишла е работата . Затова сега каквото реша изначале ,рядко се сменяИ аз се чудя. Преди и аз се палех, но ме поставиха на място и сега не бих казал и буква срещу друг човек.
Кой съм аз, че да се мисля за повече от останалите. Налягам си парцалите и каквото дойде.
Но на себе си се ядосвам с "удоволствие". Днес пак много лошо се подведох за пореден път.
Първото ми решение беше вярно, но се разколебах и го смених.......защо да ме питаш?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Края на месеца ще пусна инвеститорската сметка за малко радост на очите..............................
----------
Айде , че тази седмица ми дойде много нагорнище............................Ле ка вечер.............![]()
То всички се мъчим с тия графики и някой отгоре да ни каже какво да правимама мълчат
Веднага след 15.30 часа изчаках 3-4 минути и видях, че еврото падна каквото падна и изглеждаше добро ниво за покупка, обаче
се поколебах и се зачетох в разни форекс сайтове, които ме "убедиха", че новините са добри за долара и взех, че купих долар.йени....
и те като взеха, че се сурнаха надолу.........останалото е една тъжна история.![]()
Това по ми прилича на описанието какъв мъж търсиш.
п.п. Форекса е като да ходиш на лов /поне аз така го виждам/ и в краткосрочен период успеха не е гарантиран.
Само да не решиш, че се заяждам просто споделям. МОЖЕ И ДА ГРЕША![]()
Последна редакция от pablo : 12-12-2015 на 00:16
Аз ззатова каквото чета чета пускам и не дебна графиката и не чета друго ,за да не се разколебавамВеднага след 15.30 часа изчаках 3-4 минути и видях, че еврото падна каквото падна и изглеждаше добро ниво за покупка, обаче
се поколебах и се зачетох в разни форекс сайтове, които ме "убедиха", че новините са добри за долара и взех, че купих долар.йени....
и те като взеха, че се сурнаха надолу.........останалото е една тъжна история.
А иначе тука всеки ловува ,а кой какво негова си работа
Lubo (12-12-2015)