Колегата явно не пише, за да научи нещо. Не виждаш ли, че поства наред и на никого не отговаря? Той дори не ни чете.
Колегата явно не пише, за да научи нещо. Не виждаш ли, че поства наред и на никого не отговаря? Той дори не ни чете.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е не е верно че не ви чета и не ви отговарям просто имам и друга работа затова не съм постоянно тук, даже прочетох колегата с двете бириидва лято бирички с картофки , може и едни хапки направо риска тогава е най-сладък за преценяване
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За такова обсъждане на риска се съмнявам да няма навити! Пишете ме и мен, като се организирате![]()
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
направо можем на крачма някъде да се съберем и да обсъждаме риска! четох скоро един материал направили проба хванали 10 луди да играят на форекс и 10 трейдъри с дългогодишен опит а познайте кой е постигнал по-висока доходност![]()
Да, това и на мен ми е попадало... Ние тук хем не сме с дългогодишен опит, хем не сме достатъчно луди. Но повече клоним към лудите, така че горе главата![]()
хаха викаш може да станем най-доходоносните и да засрамим дългогодишните трейдъри, и тук може да има от тях и да се засегнат![]()
От личен опит ви казвам,като сте пили не търгувайте :Д така веднъж се прибрах от дискотека към 5 часа и хайде да потъргуваме малко aud/usd и пуснах някаква дълга с 50 % от акаунта,станах нешо да прявя нз и като се върнах след 20 мин гледам сметката занулена :Д Понижени били лихвените проценти ама кой да погледне....
Аз същото посъветвах и plovcity през деня. Виждала съм 2 бона как изчезват за 20 мин. Пил-недопил, видял-недовидял, надъхал се и контри, че и товари с още ордери с големи обеми, и си вярва, че ей сега ще избие в неговата посока - и си вика "ударих кьоравото".... мдаааммм... На другия ден беше и кьорав, и сакат, и нито чуваше, нито виждаше... И оттогава и бира даже не близва докато търгува... Като спре, тогава излиза да пие... Много често го казвам в този форум и пак ще го кажа: Човек от акъла си пати!От личен опит ви казвам,като сте пили не търгувайте :Д така веднъж се прибрах от дискотека към 5 часа и хайде да потъргуваме малко aud/usd и пуснах някаква дълга с 50 % от акаунта,станах нешо да прявя нз и като се върнах след 20 мин гледам сметката занулена :Д Понижени били лихвените проценти ама кой да погледне....
не съм пробвал пил но ще е интересно тогава емоциите са големи сигурно пък и то много знаеш какво отварях и затваряш!
Ти по екстремните спортове ли си?Не пробвай само с голям реален акаунт... Че емоциите са големи, толкова големи, че после си като прегазен с валяк!
И по-добре да търгуваш пил, отколкото да караш пил![]()