Ами ти като се набуташ у някой разговор и то все на така тръгва, попита си момичето, който иска ще й отговори, който не иска няма.
Твоето определено, но се от типа шегички да убиваме време и да тече леко разговора.
Ами ти като се набуташ у някой разговор и то все на така тръгва, попита си момичето, който иска ще й отговори, който не иска няма.
Твоето определено, но се от типа шегички да убиваме време и да тече леко разговора.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В началото alba, началото е максимум няколко седмици, не няколко години. Би трябвало да правиш разлика ми се струва.
plovcity за мен една салата шопска с пресен лук обаче и няколко маслинки и две три стръкчета повече магданоз![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря на всички за вниманието!
Някои бяха мили, други си позволяват повече, отколкото е допустимо!
Ще си се размърдам - за успокоение на последните!
Грийди, не си ми нито роднина, нито си ми на годините, за да си позволяваш подобен тон към мен, а същото се отнася и за тонът ти изобщо във форума!!
Преосмисли си поведението по принцип! Може да си добър (или не) на пазара, но определено в комуникациите и уважаването на острещния хич те няма! Не го казвам за лошо! И спирам по темата!
Още веднъж благодаря!
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Аз го казах на шега, вие го приехте като заяждане. Аз какво да ви направя, че на истината скачате като опарени.
greedforsuccess, Млад мъж си, закво ти е магданоз?
plovcity по принцип плодовете и зеленчуците доста от тях знаеш са афродизиаци. Не се водя от това. Но ми харесва как изглежда магданоза такъв зелен има и приятен вкус в салатата. А и е много полезен за кръвоносните съдове, лично съм наблюдавал ефекта.
greedforsuccess, По тази тема много мога да споря, ама не тук. НЯМА полезни или вредни неща. Има ДОЗА ! Мярка..... и в яденето и в пиенето и в..... хумора дори.
Малееее , то тука станало страшно ....ама що му се карате на момчето то младо, импулсивно,и на мен ми се е карал, обаче това ме накара да положа повече усилия и когато го поизненадах със знания смени тона веднага ...така че просто вдигнете нивото ...и трябва да Ви кажа че тук пак ниското ниво е доста поносимо и възможно за начинаещите да общуват ..когато аз започнах в един друг форум ме разпердушиниха като начинаеща още в 5 тия пос и то не с такъв тон ...
п.п. дори ми пратиха 3 подводници на лични да ме прослушат каква съм аджеба ..разбирам ли нещо или съм просто руса ..та и тест имаше ...после ми казаха че съм бот ....айде да не казвам всичко ....![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ефче, ние сме от новото поколение начинаещи и не даваме да ни разпердушинват
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !