хахахахаххахаха а хората се правят на добри с твоя телефон.........................
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сметката каква е, след като ти го върнат?................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (01-12-2015)
Над 120 косовски граждани, които са воювали на страната на терористичната организация "Ислямска държава", са се върнали в Косово, съобщават местни медии, предаде БГНЕС.
Само дето не съобщават с какво се занимават сега тези "граждани" и защо са на свобода...
Read more: http://balkani.actualno.com/nad-120-...#ixzz3t0YXxeab
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Ееее авантаджии. Ако загубиш ти твоя ? Какво ще дадеш...И на мен си ми върнаха един, който си бях забравила в едно кафе....А не очаквах това да се случи...Ама сервитьорката бързо го прибрала.
Аз върнах пък една пачка пари на един познат / паднали му на стола и аз ги видях и прибрах/ ...после де беше побъркал да ги търси...Аз по гледах сеир и му си ги дадох....даже не ми е приятел....Но пък щипна от тях стабилно и ми даде да се почерпя.![]()
ами имали са късмет - върнали са сесигурно 1200 има дето няма да се върнат
в Косово де, по другите държави сигурно са 120 000 дето няма да се върнат
бат Влад нали затуй ги подкара - да не могат да се връщат
![]()
Бе като се замисля и аз съм връщал скъп тилифон Едно дете си го забравило в един интернет клуб ма то нищо не ми даде и сега се чудя кво да правя с тилифона на бобитоЕеее авантаджии. Ако загубиш ти твоя ? Какво ще дадеш...И на мен си ми върнаха един, който си бях забравила в едно кафе....А не очаквах това да се случи...Ама сервитьорката бързо го прибрала.
Аз върнах пък една пачка пари на един познат / паднали му на стола и аз ги видях и прибрах/ ...после де беше побъркал да ги търси...Аз по гледах сеир и му си ги дадох....даже не ми е приятел....Но пък щипна от тях стабилно и ми даде да се почерпя.![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване