Нищо не казват за тях трети ден и на мен ми е любопитно какво ли е станало че там и с камъни се въоръжаваха и може с цензура и бой да са ги разбили![]()
![]()
някой ако е попадал на информация в интернет Моля да сподели къде да чета
![]()
Нищо не казват за тях трети ден и на мен ми е любопитно какво ли е станало че там и с камъни се въоръжаваха и може с цензура и бой да са ги разбили![]()
![]()
някой ако е попадал на информация в интернет Моля да сподели къде да чета
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вчера мернах репортаж по една телевизия оттам, че са търсили краят на оградата, за да влязат в Македония, но
не са ги допуснали.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Metko (03-12-2015)
Някой решили да се върнат в Атина и там да се регистрират, но повечето висят, а за афганистанците четох, че откакто маминка им казала че няма да ги приема почнали да се регистрират там къде са заварили, а Пакистан, Малайзия и Бангладеш отказвали да си ги взимат и да им плащат връщане
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Metko (03-12-2015)
Аз пък тайно се надявах да са ги утрепали от бой за това че мятаха камънижалко
Имало и такива, ама си представя в момента каква смрад е около тях
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Имаха химически тоалетни бяха им доставили показваха ги в репортажите а и не е топло че да се потят много![]()