Ихааааааааааааааааааи кака Сабрина с големите биберони
п.п. Ели обичам само теб
Ихааааааааааааааааааи кака Сабрина с големите биберони
п.п. Ели обичам само теб
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
========================================
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (07-01-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (07-01-2013)
.................................................. ....................................
фицката (07-01-2013)
Тази пък ми е откраднала телосложението.![]()
Тъкмо бях почнала да охладнявам и като видях тези мили думи към мен пак ми стана горещо, нямам нужда от печка през зимата.![]()
![]()
(Жена ти чете ли тук?
)
Казвай ми го от време на време, макар че обичта ти няма накъде по-споделена да стане.![]()
А това помниш ли го:
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
фицката (07-01-2013)
Тази пък ми е откраднала телосложението.![]()
Тъкмо бях почнала да охладнявам и като видях тези мили думи към мен пак ми стана горещо, нямам нужда от печка през зимата.(Жена ти чете ли тук?
)
Казвай ми го от време на време, макар че обичта ти няма накъде по-споделена да стане.![]()
А това помниш ли го:
Помня го от една Нова Година
Аз пълзях под масата, а наще танцуваха
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Поздрав по случай забогатяването ти с 3 К и за мен по случай точно 1/2 г. и 2 дни във форума - да ни върви по вода както и на всички останали:
А от дискотеките не го пи помниш? Пускат го и до ден днешен, поне в БГ. Кои са тези ваште? В заведение ли?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Това е един от поредните забавни за мен разговори с теб
Бейби, нашите са моите родители
И Исус е имал такива, нали
Разбира се, че съм ги слушал и по дискотеките, като тийнейджър
Слушай, слушай
Наско, на тия работата им е да се пляцикат по басейните ли, имайки предид заглавието на парчето "Working like Loca Lоca"? И аз искам да работя това.
Детето като мерна клипа и почна да повтаря "Искам на басейна, искам на басейна" - как да му обясня сега, че трябва да чака няколко месеца като още не знае що е годишен сезон?
Само ни съблазняваш с разни снимки и клипове!![]()
Nasko (07-01-2013)
хахаххахахах, аз в първия момент помислих, че нашите са ти приятелите, а ти си се напил мъжката