Елиииииииииииииии къде си мон амур
Елиииииииииииииии къде си мон амур
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Eli2356 (03-01-2013)
ЕЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИ
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Хм... объркал се бил. Май хич не си се объркал, ама хайде... добре че си поправи грешката навреме все пак, щото не е хубаво да сме чак толкова директни (тук се шегувам, ако не се беше коригирал, наистина лошо ти се пишеше)![]()
Ако все пак наистина е за друга мръсница, дано не означва, че аз съм "едната", пък тя "другата".Аз съм чиста като момина сълза, макар че зарад теб може и в калта да влезна, щот знам, че на вас праситата това ви доставя удоволствие.
Последна редакция от Eli2356 : 03-01-2013 на 01:36
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Този е едромащабен калабалък, нашият беше по-интимен.
Глей са... размислих: У никаква кал нема да влизам заради теб, че си стоим на чистичко вкъщи поне една седмица (или докато издържа), потънала в размишления и усилена търговия, докат ми заздравеят снощните рани. (мож да комуникирам само по малко със Saxsten) За после че му мислим, но ако решиш да ме учиш на хасковски диалект както стана дума вчера, това силно ще наклони везните в положителна посока. И че си пускам ей тази песна - имам нужда от тишина и спокойствие след като досега си казахме толкова много, даже прекалено много... (а човек като говори много все нещо ще сбърка):
фицката (03-01-2013)
Ми аз казвам, че с жените не требе да се говори много, щот трудно приемат некои нещица, та затуй по-добре сам стонове да се разменятТози е едромащабен калабалък, нашият беше по-интимен.
Глей са... размислих: У никаква кал нема да влизам заради теб, че си стоим на чистичко вкъщи поне една седмица (или докато издържа), потънала в размишления и усилена търговия, докат ми заздравеят снощните рани. (мож да комуникирам само по малко със Saxsten) За после че му мислим, но ако решиш да ме учиш на хасковски диалект както стана дума вчера, това силно ще наклони везните в положителна посока. И че си пускам ей тази песна - имам нужда от тишина и спокойствие след като досега си казахме толкова много, даже прекалено много... (а човек като говори много все нещо ще сбърка):Почивай си на тишина и наблюдавай живота как препуща покрай теб
![]()
Eli2356 (03-01-2013)
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз понеже съм подрязал златцето и ми тряяя мнооо пауър,е затова :
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (03-01-2013)
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
а това е само за ценители
Последна редакция от mck : 04-01-2013 на 17:39