Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
saxsten,
Поздрав
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (23-12-2012)
http://www.youtube.com/watch?v=nC6jyJTcc64
A koйто не може да го гледа, като мен
Може да го слуша на цял екран от тук:
http://www.youtube.com/watch?v=hZBHZ...2B230&index=32
Певици, модели, актриси....перфектните професии за красивите жени![]()
Много гадна песен, само като почна и я спряхhttp://www.youtube.com/watch?v=nC6jyJTcc64
A koйто не може да го гледа, като мен
Може да го слуша на цял екран от тук:
http://www.youtube.com/watch?v=hZBHZ...2B230&index=32
Певици, модели, актриси....перфектните професии за красивите жени
Девойките не се нуждаят от коментар![]()
Като ще слушаме негра, поне да е нещо класическо като например (че рапа в последно време се е превърнал в поп музика):
kmv, Поздрав: beach:
kmv (23-12-2012)
1. С една дума нито си я чел, нито запомнил, нито си знаел кое е основното, на което да наблегнеш. Прочети поне Новия завет.1. Като по-малък съм я разглеждал (Библията). Има верни неща. Общо взето изпълнявам доста добре написаното. Сухите и болни дървета трябва да се отсраняват, за да растат здравите и силните.
2 .Точно. И аз това казвам, всеки да прави както сметне за добре. Ти тръгна да ми казваш, че си щяла да съжаляваш жена ми
3. По-важно е околните да не ми пречат ! Първо съм аз, после са те !
4. От престъпление до престъпление има разлика. То и да убиваш е престъпление, но ако убиеш някой психар, си е редно. Мокрите поръчки и те не са легални, но се налага да ги има.
5. Ето ти една приказка.
В едно село всяка година една ламя искала да и се даде девойка. И селяните все се молели на Бог да спре това, но никой не предприемал нищо. Година след година, девойка след девойка това продължавало. Веднъж се появил един момък разбрал за ламята отишъл и я убил и си тръгнал. Никой не разбрал за него. На другата сутрин като видели девойката жива и здрава казали благодаря Господи.
Но реално я е убил един момък !
Което значи, че хората сами са си богове ! И няма други съдилища освен самите тях.
----------
6. Моето бъдеще. Ти ми говориш за бъдеща цивилизация.
Аз за моето си мисля и действам.
"Има верни неща" - Ти ли мислиш да преценяваш дали нещата, написани в Библията са верни?За какво изпълнение говориш, имайки предвид предното ми изречение? - Лъжеш най-откровено.
2. Не увъртай - това, че ще правиш каквото сметнеш за добре, не значи че жена ти няма да е за съжаление.
3. Ако беше чел Библията или поне ако имаше и най-малко понятие от християнски ценности щеше да знаеш, че егоизмът и надменността са тотално вредни и забранени.
4. Да увиваш винаги е престъпление - това е една от 10-те божии заповеди, може би освен осъдените на смърт от официалния съд, но и това е под въпрос. Да не говорим за т.нар. мокри поръчки.
5. Относно приказката - как пък никой дотогава не се е сетил да я убие? Да, идеята е правилна - помогни си сам, че и бог да ти помогне, но си помогни така, че да е богоугодно, за да ти помогне след това и Той.
Аз па да кажа една хумореска във връзка с това: Един човек всеки ден се молел горещо на Бог да му даде късмет да спечели от тотото. И един ден Господ не издържал и се обадил: "Ами вземи пусни поне един фиш, де!" Не може да чакаме всичко наготово естествено.
6. Не съм говорила за бъдеща цивилизация в случая, а ти заяви че живееш тук и сега, което буквално значи, че даже за собственото си бъдеще не мислиш.
----------
Ааа, значи все пак се появи един обожател.![]()
![]()
Айде да пусна и аз нещо Eminemско:
Последна редакция от Eli2356 : 23-12-2012 на 22:57
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Весели Празници
Eli2356 (24-12-2012)