Ааааааааааа Джиджи се включиЯ да го поздравя
Ааааааааааа Джиджи се включиЯ да го поздравя
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (15-12-2012)
99999999999999999999999999999999999
----------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (15-12-2012)
ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лелееее, много сте шумели тука!![]()
![]()
Фицка и GGBG, докато изслушам всички парчета отимах чувството, че съм на концерт!
Особено ми напълни душата Patrizio Buanne - 'Parla Piu Piano'. Аз обаче ще пусна и оригинала - основният саундтрак от "Кръстникът" (The godfather theme) - моя любима мелодия forever and ever,
Както и песновият вариант, където и текста много си го бива (за разбиращите английски):
Днеска да не е ден на кльощавите блондинки - предимно такива се мъдрят из клиповете?Или на някои любимите им са такива? Ехооо - аз съм брюнетка - пуснете нещо и за нас брюнетките!
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 15-12-2012 на 17:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Последна редакция от stoev : 15-12-2012 на 19:07
GGBG (16-12-2012)
Те таз не е клъощава, а и натурално е брюнетка, пък и песента горе-долу ставаЛелееее, много сте шумели тука!![]()
![]()
Фицка и GGBG, докато изслушам всички парчета отимах чувството, че съм на концерт!
Особено ми напълни душата Patrizio Buanne - 'Parla Piu Piano'. Аз обаче ще пусна и оригинала - основният саундтрак от "Кръстникът" (The godfather theme) - моя любима мелодия forever and ever,
Както и песновият вариант, където и текста много си го бива (за разбиращите английски):
Днеска да не е ден на кльощавите блондинки - предимно такива се мъдрят из клиповете?Или на някои любимите им са такива? Ехооо - аз съм брюнетка - пуснете нещо и за нас брюнетките!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Eli2356 (15-12-2012)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
На тоя ИКЕБАНАТА с кеф да вземеш една бухалка и............(подробностите ще ги спестя, че много насилие съдържат)
Трогната съм. Хем прояви уважение, хем мелодията и текста хубави... Все пак е ден на блодинките явно, така че се допускат само естествено или изкуствено руси.
ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх хххххххххххххххх
Последна редакция от Eli2356 : 16-12-2012 на 17:45
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Хубаво е да се проявява разбиране Насе, но ако бъде погрешно разбрано трябва да се сурвака профилактично
БТВ имам познати гейчета и дори двама добри приятели. Сред тях има ценни Човеци, а и тук в Шпания имат силно лоби![]()