Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-02-2016)
Ми средно на потребител са къде 6 до 12. Явно бизнеса с имоти е здраво закъсал, щом имаш време по 62 поста на ден да дращиш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-02-2016)
хахаахха, аз съм и администратор . просто този месец брокерите имаха по малко огледи и оферти
----------
то по принцип си е слаба работата, в пловдив сме над 200 агенции ...![]()
kypa (27-02-2016)
мойте на големия бонбонукс (преди тавана) май бяха 60-70 и нагореи туй средно беше за повече от година, не една-две седмици
сега са 43,64още не могат да спаднат както трябва
![]()
kypa (27-02-2016)
Брокерите за които говориш са с плаващи спредове, тук са фиксирани, но въпреки това са големшки. На горивата, индексите и някои от акциите е супер понеже няма спредове, а малка такса. Но съм чела че има начини да ти връщат част от спреда, трябва да пробвам...
----------
Големи скици сте значи.Моите средни мнения на ден са 8,60 - средно откакто съм член на форума. Другият важен въпрос какъв беше... колко от постовете на са ми признати? то не се ли вижда това под аватара ми? Ps: не се вижда, понеже има и постове 0,05 и 0 $...
Последна редакция от Eli2356 : 27-02-2016 на 23:02
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (27-02-2016)
има някои инструменти бая на далавера в инстапетролеца особено
![]()
ама други са яко дървопримерно дакса
![]()
kypa (27-02-2016)
Част от спреда може да се връща, но не и от бонус сметката. Нормално е да си върнеш около 4 USD на 1 изтъргуван лот.Брокерите за които говориш са с плаващи спредове, тук са фиксирани, но въпреки това са големшки. На горивата, индексите и някои от акциите е супер понеже няма спредове, а малка такса. Но съм чела че има начини да ти връщат част от спреда, трябва да пробвам...
----------
Големи скици сте значи.Моите средни мнения на ден са 8,60 - средно откакто съм член на форума. Другият важен въпрос какъв беше... колко от постовете на са ми признати?
kypa (27-02-2016)
Защо, какво му е на дакса? Аз само S&P търгувам засега, единственото лошо, което намирам засега е, че работи само по нюйорксата сесия.
----------
това 4$ на лот, ако е стандартен, значи спреда на евро/долар все едно ти става 2,6 пипса, пак е много. кофти, ако не се прилага за бонус сметките.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (27-02-2016)